Şimdi Ara

Google Konumu başka yerde göstermesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben googlede arama yaparken aşağıda konum gösteriyor. Istanbuldayim Fakat googlenin gösterdiği konumdaki yerde değilim.http://i.hizliresim.com/XdkO1D.png Konum şile gösteriyor. Bu ne demek oluyor arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Google Konumunun Başka Şehirde Gösterilmesi Sorunu

Google Konumunuzun başka bir şehirde gösterildiğini fark ediyorsanız, bu sorunu çözmek için atabileceğiniz bazı adımlar mevcuttur.

• Konum Ayarlarınızı Kontrol Edin: Google Hesabınızdaki konum ayarlarınızın doğru olduğundan emin olun. Bunu, "Google Hesabım" sayfasından "Kişisel Bilgiler" sekmesine giderek yapabilirsiniz.

• Uygulamaların Konum İznilerini İnceleyin: Harita uygulamaları gibi konumunuza erişen uygulamalara izin verdiğinizden emin olun. Bu izinleri, cihazınızın ayarlar menüsünden kontrol edebilirsiniz.

• Google Haritalar'da Konum Geçmişini Kontrol Edin: Google Haritalar'daki konum geçmişinizi kontrol ederek, Google'ın konumunuzu neden başka bir şehirde gösterdiğini anlayabilirsiniz. Yanlış konumlar varsa, bunları geçmişinizden silebilirsiniz.

• İşletmenizin Yerel Kaydını Güncelleyin: Google Benim İşletmem hesabınızı kontrol edin ve işletme bilgilerinizin, özellikle de adresinizin doğru olduğundan emin olun.

• Google'a Geri Bildirim Gönderin: Yukarıdaki adımları denemenize rağmen sorun devam ediyorsa, Google'a geri bildirim gönderebilirsiniz. Google Haritalar uygulamasını açın, sağ üst köşedeki profil resminize dokunun ve "Yardım ve geri bildirim" > "Konum yanlış" seçeneklerine gidin.

Google Konumunuzun başka bir şehirde gösterilmesi sorunu, konum ayarlarınızdaki yanlışlıklardan kaynaklanabilir. Yukarıdaki adımları takip ederek, sorunu çözmeli ve Google Konumunuzun doğru şekilde gösterilmesini sağlamalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne demek oluyor @Zig Zag
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Ne demek oluyor @Zig Zag

bi kere gitmiştir en son orda senkronize olmuştur
    buga girmiştir
    gps sapmıştır ?
    hesabı ele geçirilmiştir

android işte her şey beklenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 1 Eylül 2016; 1:19:42 >
  • şebeke oraya aittir

• Tamamdir teşekkürler arkadaşlar bir an virus girdi sandim 😂😂😂

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Hesap nasil ele geciriliyor ? Olabilir mi nasil anlayabilirim? Ayrica oraya hiç gitmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zert123 -- 1 Eylül 2016; 1:21:03 >
  • arkadaşım internete çıkış yaptıgın ilk sunucu orası büyük ihtimalle gps açık değildir ondan öyledir.

Ben bahçelievlerdeyim fatih göstetiyor mesela bazende küçükçwkmece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam teşekkür ederim gps kapali. Sağolun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.