Şimdi Ara

Google Map'te gezerken denk geldiğim restorant ve yorumları bu nedir böyle :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
17.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bkz : donanımhaberi sözlük zannetmek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brandler B kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luken Drew -- 12 Aralık 2018; 7:11:42 >

• Linki bırakalım:

Ayrıca burası sözlük mü falan diyenler boş yapmasın.

• Google Map'te gezerken denk geldiğim restorant ve yorumları bu nedir böyle :D

Üşenmeden yorumlara göz gezdirdim. Bu kadar insan aynı şikayetlerden muzdarip olamaz.

İşletme sahibi de laubalilik yapıyor. Hoş değil.
  • Şimdi rakip işletmecilerde bu yorumları yaptırabiliyor insan kendi gidip görerek anlayabilir anca.Birazda adamın hakkını yiyorlar gibi.

Google Map'te gezerken denk geldiğim restorant ve yorumları bu nedir böyle :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 12 Aralık 2018; 15:2:40 >

• Kesin şirket çalışanı hahaha 😂 herkes mi şikayetçi olur garsonlardan. Merak ettim nasıl garsonlar varmış hhahahahahaahahha. Konu sahibine teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Döngü10 -- 12 Aralık 2018; 17:12:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir isletmede müsteriyi dövmeyi ben burada gördum yazik su ramazan ayinda iftara gelen musteri döverek kapidan atiyolar hic bir isletmeye yakismayacak hareket bunlar
    ------------------
    Ramazan ayı diyorsun ne güzel konuşuyor sun hem yemek yer hep hesap ödemden kaçar hemde küfür ederse .... bilip bilmeden öyle uzaktan yorum la olmuyor beyfendi bilinç siz yorum yapmayın lütfen enin olun biz ramazanı ayını sizden iyi biliyoruz merak etmeyim

===========================================================

Kapıdan girerken hoşgeldinizlerle karşılayan işletmenin babasının müşteriye saygısı ilgisi kıymetbilirliği bir tarafa,mescide giden koridorun zifiri karanlık olduğunu çok korktuğumu ışığı ve kapıyı bir türlü bulamadığımı anlatmaya çalıştığım ,cevap olarak iki kere “kılmak isteyen çimenlerdede kılar” diye sokağı gösteren işletmenin oğul sahibinin kasabaşında dura dura müşteri ve insan ilişkisinden anladığı bir tarafa...Üç araba Kemer’den akşam yemeği için geldiğimiz Mevlana nın yemeklerine gelince döner dürüm lavaşa değil pideye sarıldığı için sadece ekmek yiyorum hissi veriyor ama et çok lezzetliydi,paça çorbasını tanesiz istedim diye çorbanın üstündeki yağ süzülüp getirilmişti çok denedim ama yenmesine imkan yoktu...Antalya da sunumlar belkide böyle yapılıyor bilgim dahilinde olmadığı için sadece yemekleri beğenmedim diyebilirim ,et hariç...
    ---
    Hanfendi size ayrı ayrı 3 yer gösterdim ve mescitte dahil sonra siz karanlık dediniz başka yerlerde gösterdim ama siz yok geçti artık dediniz + yanınızda ne çanta ne eşarp vardı ben böyle kılarım dediniz ve gösterdiğim yerleri beğenmediniz bende ozaman sizin namaz kılmaya niyetimiz yok kılmak isteseydiniz çimenlerde kılınır dedim biz çok namaz kıldık çimenlerde . Sonra yok yemek öyle yemek böyle diyorsunuz siz önce iftira artarken Allahtan korkun

===============

Bu ne sacma mantiktir. birkac mesaj gorene dek adamin hakki yeniyor ve firmasini savunuyor diyordum ancak bu isletme kafayi yemis..Resmen eski firma ve yogun olmanin kaymagini yiyolar.Bir gelenin bir daha gelmeyecegini dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 12 Aralık 2018; 18:4:9 >

• seyler.eksisozluk.com
    Marmaris'teki Bir Otelin Yöneticisinin Müşteri Yorumlarına Verdiği Efsane Cevaplar - Ekşi Şeyler
    https://seyler.eksisozluk.com/amp/marmaristeki-bir-otelin-yoneticisinin-musteri-yorumlarina-verdigi-efsane-cevaplar

aklıma şu otelin efsane yorumları geldi. asgsgdhahf

-her yer pislik içinde

-sensin bislik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandler

Aynı mekandan bir yorum ve cevabı

Lan...

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Şimdi rakip işletmecilerde bu yorumları yaptırabiliyor insan kendi gidip görerek anlayabilir anca.Birazda adamın hakkını yiyorlar gibi.

Abi bu konuşmalar ne Allah için

• Kadıköydeki ayı daha kaba, bu herifin bir sempatisi var =)

• quote:

Orijinalden alıntı: AFK_is_now_AFK

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alıntıları Göster
    +++++++++

• Patrondaki özgüven ne öle

Benim cep numaramıda biri gitmiş Google maps ta tavuk dönerciye yazmış hep düzenleme filan yapıyorum ama takmıyor kimse ne yapılır bilen varmı.
  • Burayı beğenmeyenler nerede yemek yiyorlar merak ettim. Yıllar önce bir defa yedim ama çok memnun kalmıştım. Yorumlar komik ama

• Adamın kimseye minneti yok demek ki :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yemekteyiz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.