Şimdi Ara

-silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugcn -- 5 Nisan 2023; 12:8:25 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Yandex navigasyon indir, en iyisidr.

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Yandex navigasyon indir, en iyisidr.

Bi bitmediniz, mesaj kasmayın ya onu mu sorduk.
  • ugcn kullanıcısına yanıt
    Ya bi kaybol surdan bir de mesaj kasma diyor. Sana tavsiye veriyoruz surda. Normal harita bazen yolları uzatabiliyor ve ses çıkmama durumu olabiliyor. Sana herkesin kullandığı sorunsuz uygulamayı tavsiye ediyoruz. İnsanlık yapıyoruz da yardımcı oluyoruz. Adamin yazdigi cevaba bak. Bu tur arızalar mustehak sana git otur soğuk su iç.

• Son zamanlarda bende de aynı sorun oluştu. Normalde çalışan sesli navigasyon bazen sesli tarif yerine çın sesi yapıyor. Açıp kapatınca düzeliyor. Sebebini anlamış değilim. Galaxy S6' ya özel bir sorun mu acaba diye merak ediyordum. @Ugcn sizin cihazınızın markası modeli nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ongbey -- 16 Ağustos 2016; 11:00:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongbey

Son zamanlarda bende de aynı sorun oluştu. Normalde çalışan sesli navigasyon bazen sesli tarif yerine çın sesi yapıyor. Açıp kapatınca düzeliyor. Sebebini anlamış değilim. Galaxy S6' ya özel bir sorun mu acaba diye merak ediyordum. @Ugcn sizin cihazınızın markası modeli nedir ?

Lg G2 4.4 hocam güncelleme falan geldi Mapste ama sorun aynen devam ediyor. Sanırım bir sorun değil de bu...

• Güncellemenin Haritalar konusu ile ilgisi yok bence. Her başlattığımda değil de bazen olması sebebiyle ben konuyu tam olarak çözemedim. Çınlama olunca bazen uygulamayı tekrar başlatıyorum bazen de cihazı tekrar başlatıyorum düzeliyor. Geçen gün iki duraklı bir navigasyonda birinci duraktan sonra düzeldi. Arızanın sebebini anlamak mümkün değil yani.
  • 2 yıl geçmiş hala aynı ya neye göre çan neye göre insan sesi veriyor anlamadım gitti o kadar trafikte habire ekrana mı bakıcaz yandexe geçmem gerekecek galiba uğraşılmıyor uygulamayı tekrar aç rotayı tekrar gir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oOoSöNMeZoOoO

2 yıl geçmiş hala aynı ya neye göre çan neye göre insan sesi veriyor anlamadım gitti o kadar trafikte habire ekrana mı bakıcaz yandexe geçmem gerekecek galiba uğraşılmıyor uygulamayı tekrar aç rotayı tekrar gir..
    Apple'da da eksik sokaklar var, sanırım en iyisi yandex
  • iPhone 7 Plus da Google maps sesli navigasyon çalışmıyor

Dit sesi geliyor düzelmiyor kaç kere silip yüklesem de olmuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.