|
Bildirim
|
|
|
kardeşim geçen gün başka arkadaş ta aynı iddia da bulundu nasıl olur dedim bizim operatörler destek vermiyor dedim bana ekran görüntüsü falan attı dedim bizde yok, sonra özür diledi yurt dışına çıkınca aktif olmuş geri dönünce evet pasif hale geldi dedi, sizin de o şekil olmasın, ya da anlatın nasıl kullanılıyor??? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jimmy77 -- 5 Kasım 2024; 15:15:28 > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
arkadaşlar anlatamadık herhâlde İphone da bu özellik var ama operatörler destek vermiyor, Android telefonlarda zaten kullanılıyor operatörler destek veriyor, biz İphone dan bahsediyoruz??? |
sanırım şaka yapıyorsunuz, zaten en üste yorumlarımı okursanız operatör kaynaklı olduğunu söyledik okumadan hemen yazıyorsunuz? hay Allahım ya.... |
arkadaşım ben hem Apple ile hem de Turkcell ile konuştum, Apple bana bunun operatör kaynaklı olduğunu belgesiyle ispat etti kesin bir şekilde ülkelere göre destekleyen operatörlerin olduğu listeyi benimle paylaştılar maalesef bizde ki operatörler listede şuan yok ve isterlerse destek verebilirler olay bu kadar, kısacası bizim operatörlerin İphone için RCS mesajlaşmaya destek vermesini bekliyoruz. |
bu da Apple benimle paylaştığı link, destekleyen operatörlerde "RCS üzerinden mesajlaşma" diye belirtiyor. Mesela bir örnek İspanya Vodafone operatörüne bulun bakın görürsünüz? bide bizim operatörleri bulun? |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
iphone telefondan bahsediyoruz arkadaşım hemen atlamayalım. sizin telefonunuz iphone mu? |