Şimdi Ara

Google Navigasyon İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
14.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Google bu güncellemeyi yaptıktan sonra başka bir uygulamaya ihtiyaç duymadım. Uzun bir süre de duymayacağım gibi. Oldukça kolay ve kullanışlı çok başarılı olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

İlk seyahat ettiğin inceleme daha iyiydi bunu hiç beğenmedim ayrıca a lazım tarzında bayıyor biraz degiştir

ayrıca a lazım ne demek ?

orda demek istediğim öğüt verir gibi bir konuşma tarzınız var yani konuşma tarzınız beni sıktı ara sıra anlatım tarzını değiştirmelisin çünki hakaten sıkıldım izlerken videodan değil anlatım tarzınızdan sıkıldım yoksa bu tür videolara ilgiliyim.
    Anlayışınıza teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben işim gereği sürekli olarak kullanıyorum müşterim bana WhatsApp dan konum atıyorlar. nokta atış yapıyor kaç km. olduğunu nerelerde trafiğin sıkışık olduğunu ne kadar zamanda bulanabileceğimi falan anında hesaplıyor.. misal araç kullanırken sesli arama yapıyorum onu bile haritadan anında buluyor.. ben çok memnunum.. ne kadar Google'a teşekkür etsek azdır... gerçi Google lun bütün uygulamaları olsun programları olsun ben çok memnunum...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

İlk seyahat ettiğin inceleme daha iyiydi bunu hiç beğenmedim ayrıca a lazım tarzında bayıyor biraz degiştir

ayrıca a lazım ne demek ?

orda demek istediğim öğüt verir gibi bir konuşma tarzınız var yani konuşma tarzınız beni sıktı ara sıra anlatım tarzını değiştirmelisin çünki hakaten sıkıldım izlerken videodan değil anlatım tarzınızdan sıkıldım yoksa bu tür videolara ilgiliyim.
    Anlayışınıza teşekkür ederim

Guzel elestrınız ıcın oncelıkle tesekkurler.

Anlatımı begenme sanırım kısıden kısıye degısıyor. Bır oncekı vıdeoda da anlatım hakkında cok guzel elestrıler aldım.

Yınede dıkkate alıcam.

• İnternetsiz bi işe yaramıyor.. O nedenle tek favorim bmw nin nokia dan satın aldığı here maps yada here drive iki proğramda internetsiz çalışıyor..

• İnceleme için teşekkürler, çok akıcı, anlaşılır bir anlatım olmuş. Kim ne derse desin google inanılmaz düzgün çalışıyor, diğer tüm harita uygulamalarını sildim ben... Yandex tam bir felaket zaten, yönlendirmeleri berbat... Biraz da kullanmasını bilmek lazım...
  • Subliminal mi?

Google Navigasyon İnceleme
  • Herşey bir yana ekran kilitliyliyken bile kullanılabiliyor bence bu çok iyi.

• Teşekkürler Abi çok güzel inceleme olmuş.

• Haritası güncel değil. En son 3 yıl sonra güncelledi yolları. Uydu görüntüsü çalışmıyor. Ek olarak Yandex kadar detaylı trafik verisi yok.

Şu anda Yandex en iyisi. Sürekli güncelleme alıp geliştiriyorlar uygulamayı.

Haritaları da yılda 2 kere güncelleniyor.

Osmangazi köprüsünü ilk Yandex ekledi haritalarına.

• Arkadaşlar son zamanlar konuşma yerine sadece uyarı sesi çıkıyor. Yani sağa dön demesi gerekirken uyarı sesi veriyor. Bazen kendi kendine düzeliyor ama çoğunlukla böyle.Bilgisi olan var mı?
  • Dün uzun yol yaptım Niğde-Adana arası gitmek istediğim yere nokta atışı yaptı resmen. Sesli yönlendirme çok iyi ve anlaşılır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar kullanışlı olurlarsa olsunlar, kota dostu değiller. İnternet yoksa harita da yok! Yani offline çalıştırılabilir olmalı yandex'te google maps'te. Tek yapmaları gereken bu yazılımların reklam alması. Mesela MC Donnald's la anlaşıp haritada kendi dükkanlarını göstermelerini sağlayabilir navigasyoncular. Böylece de ücretsiz olmaya devam ederler. ;)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.