Şimdi Ara

GOOGLE NE ZAMAN YOK OLACAK...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gelecek bilimciler, Google'ın ne zaman yok olacağını ilan etti. Arama devi ne zaman paydos diyecek?
    Hiç kimse sonsuza kadar yaşayamaz, büyük şirketler bile...Avustralyalı 'gelecek bilimciler' Richard Watson ve Ross Dawson, 2050 yılına kadar yok olması muhtemel 'şey'leri gösteren bir çizelge hazırladı. Çizelgede en çok dikkat çeken, 2049 yılında Google'ın yok olacağı varsayımı. Diğer bir varsayım ise, şu günlerde üzerinde çok fazla konuşulan telif hakları konusunun 2020 yılında kapanacağı. Bu varsayım, telif hakkı kavgasının da internete yenileceği üzerine kurulmuş durumda.

İşte iki gelecek bilimcinin yok olacak teknolojilerle ilgili tespitleri:

2012 Dial-up internet erişimi

2013 Faks makinesi

2020 Telif hakları

2022 Bloglar

2024 Masaüstü bilgisayar, AM radyo

2026 FM radyo

2036 Petrolle çalışan araçlar

2049 Google

WWW.CHIP.COM.TR

• Güzel,cesaretli, farklı bir araştırma. Daha kapsamlıda olabilirmiş ama bana hiçde imkansız gibi gelmiyor. Dediklerininin fazlası bile olabilir...
  • Listede televizyonda olmalıydı bence!
  • 2050 civarıda ben ölürüm demekki görücez bi çok şeyi:)
  • 2049'da Google yok olacak.
    Peki ya sonra?
  • UFOGLE...
  • Bu listeyi hazırlarken hemgi kriterleri kullandılar acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne zaman çıkacak bu update?
    10 yıl önce açıldı
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zannetmiyorum. Yani elbette adamlar araştırma yapmış da. Düşününce imkansız gibi geliyor insana.
  • masaüstü bilgisayarlar 2024 e kadar dayanamaz gibime geliyor.
    google a gelince interneti kullanan herkes bu amcaya muhtaç. yani bir arama motoru işinizi inanılmaz ölçüde kolaylaştırabilir. internet var olduğu sürece google da var bence. .
  • belki de internette yok olacak :)
  • masaüstü forever ben laptopla filan işim olmaz bikere herşeyi iyi diyelim ekran küçük
  • cep telefonu ne zaman ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Bir de bu soru var;
    http://forum.donanimhaber.com/m_24557470/tm.htm

:)

Pufff.
    Bakın bu en kötüsü
  • bence o tarihte google olmasa bile yerine başka bir şey olur... yani isim değişikliği gibi.. ama o zamana kadar google devasa birşey olur herhalde.. yani geçmişten gelipte batan google vari büyük bir şirket biliyor muyuz????
  • Google ın yok olmasına sebep olan şey hukum surer...
  • google şirketi çok daha yakın sürede yıkılabilir fakat arama motorları hükmünü çok daha uzun süre sürdürecektir
    sebebi açık hem bize aradığımızı veriyorlar hemde site sahiplerine istediği reklam potansiyelini sunuyorlar
    öte yandan buu işi son derece programcı dostu şekilde yapıyorlar (örn: robots.txt)

amerikanın kötü gidişatını ve avrupanın yükselişini göz önüne alarak bu tahmini yaptım
    bununla beraber asya ülkeleri de büyüme hızlarından birşey kaybetmediler
  • biz çok öngörüşlü bir milletiz, adamların 2020 yılında olmasını düşündükleri şeyi yıllardır yaşıyoruz
  • internet var olduğu sürece google da var olacaktır
    çünkü daha google a rakip bile çıkmadı
    rakip olmaya çalışanlarda yanından bile geçemedi
  • Hiç belli olmaz ama bence 2050 den daha fazla sürer.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.