Şimdi Ara

★GOOGLE NEXUS 4 BEKLEYENLER VE ALMAK İSTEYENLER (VIDEO İNCELEME)★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.104
Cevap
67
Favori
529.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğu kişi 1250tl civarında gelmesini temenni etmiş ama bence Türkiye'de resmi distribitör garantili cihaz 1750 den aşağı olmayacak.Halihazırda Galaxy Nexus bile teknosa gibi yerlerde 1499 liraya satılıyor.(telpa 1799).Yurtdışından getirilen pasaport kayıtlı cihazlar ise 1300 den başlayacak bence.

Özet:Çıktığında şu anki s3 fiyatında olmasını bekliyorum.Belki daha da pahalı.
  • 8 gb hafiza saka gibi

sadece 8 gb muzik arsivim var foto video film oyun datalari ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @2101

8 gb hafiza saka gibi

sadece 8 gb muzik arsivim var foto video film oyun datalari ne olacak

16lık al sende
    ek olarak burası kullanıcılar kulubu, telefon eleştirme değil, onun konusu anasayfa haberlerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnMullins -- 25 Ekim 2012; 15:57:15 >
  • Su hoparlörü iPhone gibi telefonun altına koymayı beceremediler. Yine ters kullancaz telefonu evde demek ki. Sevdim bu telefonu. Bir sonraki telefonum yine nexus olacak demek ki. Ama keske Sony e urettirselerdi telefonu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle benide

• samsung galaxy nexus almayı planlıyorum ama 399$ gibi bir fiyatla gelirse ilk tercihim bu olur :D ilk akıllı telim olacak hadi hayırlısı :D
  • 8 GB

Neyse, şimdilik beni de ekleyin. 16'lığı olursa alıyorum. Olmazsa da
  • 600- 650 $ olacak amerika fiyatı diye birşey okudum, uçuk biraz geldi . 400$ diye bekliyorduk
  • once bu a15 dual core performansini gormek lazim aslinda

• Beyler 29 Ekim'deki etkinliği izliyor muyuz?
  • Fiyatı bu civarda olursa alınır ama önce görüp incelemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Fiyatı bu civarda olursa alınır ama önce görüp incelemek lazım.

Fiatı bu civarda ne demek ? s3 ile aynı fiyatta olacakmış diye yazıyor. Kaynak Carphone Warehouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

quote:

Fiatı bu civarda ne demek ? s3 ile aynı fiyatta olacakmış diye yazıyor. Kaynak Carphone Warehouse

Ben burada okuduğuma göre yorum yaptım.
  • quote:

quote:

Carphone Warehouse'un yaptığı fiyatlandırmaya bakmayın siz. Sterlin fiyatıyla dolar fiyatı her zaman bir olmaz. İngilterede biraz pahalıya çıkıyor Türkiye gibi, her ne kadar o kadar olmasa da. Araştırılarak örnekleri görülebilir. Ayrıca zaten yayınladıkları sayfa bayağı bir uydurmaydı. 8+ MP kamera gibi saçma şeyler yazıyordu. Onun dışında bir yerde Android sürümü 4.2 bir yerde 4.1.2 yazıyor. Bildiğin kulaktan dolma bilgilerle sayfa hazırlamışlar. Resimler de sahteydi zaten.

Şahsen Google'ın 8 gb arttırılamayan bir hafıza ile piyasaya akıllı telefon sürecek kadar salak olduğunu sanmıyorum. Prototip cihazında 8 GB olabilir ama telefon piyasaya muhtemelen 16 GB hafıza ile çıkacak.

Fiyatınsa 400$-500$ civarı olmasını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 26 Ekim 2012; 12:34:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

quote:

quote:

Carphone Warehouse'un yaptığı fiyatlandırmaya bakmayın siz. Sterlin fiyatıyla dolar fiyatı her zaman bir olmaz. İngilterede biraz pahalıya çıkıyor Türkiye gibi, her ne kadar o kadar olmasa da. Araştırılarak örnekleri görülebilir. Ayrıca zaten yayınladıkları sayfa bayağı bir uydurmaydı. 8+ MP kamera gibi saçma şeyler yazıyordu. Onun dışında bir yerde Android sürümü 4.2 bir yerde 4.1.2 yazıyor. Bildiğin kulaktan dolma bilgilerle sayfa hazırlamışlar. Resimler de sahteydi zaten.

Şahsen Google'ın 8 gb arttırılamayan bir hafıza ile piyasaya akıllı telefon sürecek kadar salak olduğunu sanmıyorum. Prototip cihazında 8 GB olabilir ama telefon piyasaya muhtemelen 16 GB hafıza ile çıkacak.

Ağzından bal akıyor yurt dışında dediğin fiyat aralığında satılşa çıksın yerim seni...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ağzından bal akıyor yurt dışında dediğin fiyat aralığında satılşa çıksın yerim seni...

Hafıza konusunda tam emin değilim. Yani 8 ile çıkmaz demiyorum ancak büyük ihtimalle çıkmaz çıkarsa bunun adına saf salaklık denir. Saçma sapan bir iş yapmış olur Google.

Fiyat kısmına gelince de, tabii ki de ben LG'de çalışmıyorum fiyatlandırmayı bilemem ancak genel olarak bakıldığında İngiltere ile Amerika fiyatları döviz kurlarına göre değişmiyor. İngiltere'de cihazlar pahalıya satılıyor. Ki, bu görüşte olan bir tek ben değilim. Phonearena.com da aynı yorumu yapmış:

quote:

The device has leaked in the UK carrying an unlocked price tag of 389 British pounds. Our experience tells us that in the United States, that price could translate into around $400 unlocked, and this sounds very, very good. It’s a guess, though, keep that in mind.

Türkçesi:

quote:

Cihaz İngiltere'de sim kilitsiz 389£ fiyatıyla sızdı. Tecrübemiz üzerinden söyleyebiliriz ki bu fiyat Amerika'da sim kilitsiz olarak 400$ civarında bir meblağa denk gelebilir, ki bu da çok çok iyi bir fiyat. Tabi bunun bir tahmin olduğunu da unutmamak lazım.

http://www.phonearena.com/news/4-7-10-get-ready-for-Nexus_id35955#1-The-Nexus-10-manual-leaked-out,-all-but-confirming-its-existence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 26 Ekim 2012; 23:57:28 >

• 1500 lira alti 16 gb hertürlü alinir nexus hic aklimda yoktu bu cihazin haberlerini gorunce tmm dedim alinir benimde mesajim bulunsun
    dusunuyorum s3 1400 liraya yurtdisi getirilirken bizim ulkede 2000 liraydi şimdi 16gb 500 dolar yurtdisi fiyati desek 1 dolar 1.8 tl 900 tl yapar 600 lirada s3 de oldugu gibi ustune vergi vs binse 1500 tl ama bunlar sadece iyimser dusunceler tabi 1400 e gelsede 4.7 ips ekran 2 gb ram quad core s4 pro keyfini cikarsak yazmasi bile guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: flavo

1500 lira alti 16 gb hertürlü alinir nexus hic aklimda yoktu bu cihazin haberlerini gorunce tmm dedim alinir benimde mesajim bulunsun
    dusunuyorum s3 1400 liraya yurtdisi getirilirken bizim ulkede 2000 liraydi şimdi 16gb 500 dolar yurtdisi fiyati desek 1 dolar 1.8 tl 900 tl yapar 600 lirada s3 de oldugu gibi ustune vergi vs binse 1500 tl ama bunlar sadece iyimser dusunceler tabi 1400 e gelsede 4.7 ips ekran 2 gb ram quad core s4 pro keyfini cikarsak yazmasi bile guzel

Hocam telefon yurtdışında istediği kadar ucuz olsun. Türkiye şartlarında üst düzey telefonların belli bir fiyat aralığı var. Satışa çıktığında her zaman o aralıktan çıkar. Ama çok sürmeden her yerde %10 %20 indirimleri görürüz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

16 Tahminim doğru çıktı:

http://forum.donanimhaber.com/m_67368710/tm.htm

•  ★GOOGLE NEXUS 4 BEKLEYENLER VE ALMAK İSTEYENLER (VIDEO İNCELEME)★

son hali buymuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.