|
★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (1696. sayfa)

-
-
en fazla 2 saat ekran süresi veriyor hocam. iyi dediğim o. 1 saatten iyi attığınız romu deneyebilirim
-
Ne yaptınız hocam? 30 liraya batarya satıyorlar. Sizce alıp şansımı deneyeyim mi? urun.n11.com
Lg Google Nexus 4 E960 Batarya Pil - n11.comhttps://urun.n11.com/batarya/lg-google-nexus-4-e960-batarya-pil-P268444831?gclid=EAIaIQobChMIkLz3nfqW5AIVAbDtCh1woA4ZEAQYASABEgLotvD_BwE&gclsrc=aw.ds
-
Bu ara batarya alıp memnun kalan varsa nereden kaça aldığını paylaşabilirmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstteki mesaj güncelleyeyim. Batarya lazım emektara. Kıyıp atamıyorum, ilk göz ağrım gibi, yeri başka bu aletin.
Bu arada neredeyse 8 yıllık telefona Android 10 rom çıkmaya başlamış şimdiden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 17 Şubat 2020; 3:5:29 > -
Bana da temiz bi ekran ve kasa lazim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maylin
Ekran sürelerinizi paylaşabilir misiniz hocam?
Ben şu an CarbonROM Pie romundayım. Kullandığım batarya pek iyi durumda olmadığı için bir şey söyleyemem, ama gerçekten çok akıcı bir ROM. Bariz performans farkı var.
https://forum.xda-developers.com/nexus-4/orig-development/7-x-x-carbonrom-cr-5-1-t3533873Konu hortlatmak olacak ama bu rom nasıl kuruluyor?
Yıllar oldu custom rom kurmayalı. twrp ile zip dosyasını kur dedim ama hata verdi. Üstünde şimdi android 8,1,0 de çalışan linege os var .
Yardımcı olursanız çok sevinirim .
Bu arada bu rom hala güncelleme alıyor :) şaka gibi ekim 2020 güncellemesi var .
-
Merhaba.. bu linkteki android go romu kurmak istiyorum fakat sanırım belleği tekrar oluşturmak gerek. nasıl yapabiliriz acaba
CAMERA GO uygulaması falan var güzel duruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hareketliperde -- 10 Mart 2021; 12:11:55 > -
Ne günlerdi be. Gözler yaşlı…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu hortlatmışsın, benim de aklıma düşürdün
Bugün bile kullanılabilecek derecede iyi telefondu. Arka camının şıkır şıkır deseni, bootloader kilidini açıp farklı romlar ile kullanmak, çöplüğe dönmemiş instagram ve diğer sosyal medya... Ne günlerdi gerçekten.
-
Ah be hocam efkarlandım. Hakikatten tasarımsal anlamda arka cam parlayan kısım fenaydı. Bir de ben hafif karemsi ekranları daha çok severdim o zamanlar. İlk güncellemeyi bu cihazlar alırdı hep. Kaç tane güncelleme aldı ben sayamadım hatırlamıyorum bile. Şimdi SE2 kullanıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X