arkadaşlar ya bu iki cühaz arasında kaldım lütfen yardım edin aylardır araştırıyorum.karar verememin nedenleri
1)tam türkçeleştirme (atrix tam olmuyor sanırım) 2)güncelleştirmeler atrixe daha geç gelebilir. 3)atrixin bataryası daha iyi ama nexusun ebayda 3300 mah lık bataryası var 4)malzeme kalitesinin hangisinin iyi olduğunu bilmiyorum 5)atrix motoblur arayüzü kullanıyor (motorolanın arayüzlerini pek beğenmem)
lütfen biri yardım etsin artık :(((
up
quote:
Orijinalden alıntı: r_aktan
arkadaşlar ya bu iki cühaz arasında kaldım lütfen yardım edin aylardır araştırıyorum.karar verememin nedenleri
1)tam türkçeleştirme (atrix tam olmuyor sanırım) 2)güncelleştirmeler atrixe daha geç gelebilir. 3)atrixin bataryası daha iyi ama nexusun ebayda 3300 mah lık bataryası var 4)malzeme kalitesinin hangisinin iyi olduğunu bilmiyorum 5)atrix motoblur arayüzü kullanıyor (motorolanın arayüzlerini pek beğenmem)
lütfen biri yardım etsin artık :(((
1.Tam Türkçe desetği gelecktir. Ondan şüpheniz olmasın. 2. Bu doğru olabilir. Google Android'i ilk kendi telefonuna göre uyarlayacaktır. 3. Artix'inde ebayda bataryasını bulmak mümkün. 4. İki telefonuda elime almadığım için birşey diyemeyeceğim. 5. Motoblur androidden kaldırılabilir diye düşünüyorum. Yani yazılımsal şeyleri kafanıza takmanıza gerek yok.
bir sürü launcher var. yani illa motoblur kullanmak zorunda değilsin.
cevaplar için çok teşekkürler batarya içinse şunu dicem.nexus s in bataryası 1500 mah ama ebayda 3300mahlık bataryası var yalnız atrixin e bayda normal kendi bataryası kadar bataryası var. ha bide samsung galaxy s2 konusuna takıldım.açıkçası işte bu 3 tlfn arasında gidip geliorum.para var ama karar yok
Bence Galaxy S II al.Nexus S'den daha geç güncelleme alabilir ama kral SGS II bence
quote:
Orijinalden alıntı: aboxzux
Bence Galaxy S II al.Nexus S'den daha geç güncelleme alabilir ama kral SGS II bence
galaxsy S II nin bataryasının iyi dayanacağını bilsem çıkar çıkmaz alırım.bakalım bi çıksın görecez :)
atrix in bataryasi 1930 mah ti sanirim sarji uzun gidecegini düsünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: r_aktan
quote:
Orijinalden alıntı: aboxzux
galaxsy S II nin bataryasının iyi dayanacağını bilsem çıkar çıkmaz alırım.bakalım bi çıksın görecez :)
inceleme yapan bir adam şarjı Galaxy S'in 2 katı kadar gidiyor dedi ve resmi 3G konuşma süreleri de şunlar:
Konuşma süresi(3G): 9 saat (Galaxy S'te 6,5 saat) Bekleme süresi(3G): 620 saat (Galaxy S'te 570 saat)
motorola atrix ne kadar?
Nexus 2 biraz daha iyi olarak çıksaydı alın derdim.Güncellemeler ilk bu telefona gelecek diye özelliksiz telefon alamam.Ben olsaydım motorola atrix , lg optimus 2x alırdım.Geçte olsa onlarda alıyor güncellemeyi sonuçta.1 sene sonrada nexus 3 çıkar.
up
Bu iki cihaz arasında ilk aklıma gelen fark: Nexus S her şeyiyle bir geliştirici cihazı, ben telefonu kurcalarım orasını burasını her şeyini istediğim gibi yaparım diyenler için ideal. Motorola ise bunun tam tersi şekilde kullanıcı eylemlerini kısıtlamak için telefonlarına koyabildiği kadar güvenlik önlemi koyan bir firma. Bu senin için önemli değilse; Atrix güzel bir cihaz, Motoblur arayüzünü kolayca kaldırabilirsin. Tabii Nexus S'in güncelleştirmeleri ilk alan telefon olma gibi bir ayrıcalığı var. Malzeme kalitesi konusunda aralarında ciddi bir fark olduğunu sanmıyorum fakat Motorola'nın telefonları elde sağlam hissettirir.
Nexus S i kullandım , iki cihaz arasında dağlar kadar fark var şu anki telefonum ATRIX 4G inanılmaz hızlı ve donanım olarak nexus S yanına bile yaklaşamaz. cihazı HDMI kablo ile televizyona bağlayıp webtop özelliği sayesinde bir PC gibi kullanabiliyorsunuz .Klavye ve mouse bağlayabiliyorsunuz, Motoblur arayüzüne takılmayın telefonu istediğiniz arayüze çevirebilirsiniz...Wifi ve GPS nexus S ten daha iyi ..yani nexus ve atrix kıyaslanamaz. Ama galaxy s2 ile kıyaslanabilir..yinede Atrix Webtop ve phone portal özelliği ile daha ağır basacaktır...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme