< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GOOGLE ONE DRİVE İNDİRİMLİ FİYATLAR (2. sayfa)
-
-
-
Tamamdır, teşekkürler. Birkaç gün bekleyeceğim, belki kampanya gelir tekrardan.
-
bilgisayarımın önemli dosyalarını yedekliyorum şuana kadar da 1.5tb kadar dosya olmuştur ki bu sadece bir bilgisayarım için laptoplara aynı programı kurmadım daha. onedrive 5tb üyeliğim var okuldan ücretsiz geliyor. 20 gbta ne saklanabilir ki?
-
Geçen hafta 5,79/ay gösterince aldım bende. 15Tl google kredisi verecek sanırım bir ay dolunca.
-
bu kampanyaların hiçbiri bende bonus flaşta gözükmüyor.
hocam katılımsız olarak mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende de şu an gözükmüyor. Şansımıza kaldırdılar galiba. Normalde her ay hepsi gözükürdü uygulamada. Dün akşam vardı hatta.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oturum falan kurulabiliyor ama bunda oluyor mu onu bilemiyorum.
-
-
Yıllardır yıllık fiyat aynı. Zam gelmemesi bile fırsat.
-
10 gün önce ilk defa satın aldım 1 aylık deneme amaçlı. bu kampanya yoktu, bakıyorum yükseltme seçeneklerine yine yok. bana öyle dümdüz satmış oldu google. yıllardır da youtube premium abonesiyiz bi de.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2 kişi yıllık üyelik aldık. Aynı aile içerisine 5 kişi ekleyip paylaşabilirsiniz. Bu yöntemle bedevadan az pahalıya geliyor.
Herkes birbirinin dosyalarını görebiliyor ama değil mi?
peki ya google photos? onlar da gözüküyor mu herkese? aile içindekiler yani
-
Hayır hiç kimse birbirinin dosyalarını görmüyor. Hesap önemli olan. Her hesap ayrı bir alana sahip. Fotoğraflarda aynı şekilde ayrı.
Ek olarak ben yıllık 2 TB alıyorum şimdi yenileyeceğim güncel banka vs. kampanyaları var mı?
-
Gara ti bankası 40 TL indirim olması lazım.
100 GB plan yıllık 100₺ olmuş?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet uygun hala
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X