|
Google Pixel 7 serisi, yeni kamera özellikleriyle geliyor
-
-
şu telefonu resmi yollardan Türkiye'ye getirin. Çinli çöplerle upraşmak zorunda kalmayalım.
-
Google kadar beceriksiz olup bu denli büyük bir firma görmedim. Google Türkiye zaten incelenmesi gereken ayrı bir vaka.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Resmi yolda zor keşke olsa ama resmi satış için ya kendi yada bir distribütör ile garanti, teknik servis, müşteri hizmetleri vb hizmetlerde sunması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir çok güzel, ideal projeyi Google'ın batırması ve kapatmak zorunda kalması önemli bir başarısızlık gerçekten fakat YouTube'un mali açıdan hem kâr edebilecek hem de içerik üreticilerine ciddi kazançlar sağlayabilecek bir hale erişmesi, Android gibi ucuz pahalı demeden lisans ücreti istemeden o hantal köhne stabilite problemleri ile bugün geldiği güzel aşama küçümsenmeyecek kadar iki ciddi başarı Bugün YouTube tek başına tüm geleneksel medyaya karşı inanılmaz güçlü bir rakip. Chrome Os, Android de uzun vade de masaüstü, laptop gibi cihazlarda Google insanlari bir şekilde kendine çekebilirse mobilde ölen Windows Phonedan sonra sıradan multimedya, ofis işleri için Windows kullanıcılarını da kendi eko sistemine entegre ederek ciddi bir güç elde edebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 3 Ekim 2022; 11:4:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yalnız şunu atlamamak gerekir. Youtube ve Android satın alma yoluyla Google bünyesine katıldı. Youtube'un yükseliş ve potansiyeli görülünce satın alındı. Android ise iphone telefon piyasasını sarsınca Google öngörülü davranıp yaptığı önemli bir başka yatırım. Kendilerinin sıfırdan geliştirdiği projelerin yarısı kullanıcı yüzü görmeden gömülürken, diğer yarının büyük bir çoğunluğu da son tüketiciden ilgi görmeyince tarihin tozlu raflarına kaldırılıyor. (Google+, Stadia vs.)
Örneğin Google Duo kapanıyor ve Google Meets ile devam ediliyor. Bu kaçıncı mesajlaşma uygulaması kapanan sayamıyorum. Hangouts vardı aklıma gelen. Apple'a bakınca yıllardır imessage ile yollarına devam ediyorlar.
Google/Alphabet'in başarılı olmadığını iddia etmiyorum ancak şunu kabul edelim başarısız projeleri çok daha fazla.
Şimdi killedbygoogle internet sitesine baktım 274 servis çıktı bugüne dek.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
şu telefonu resmi yollardan Türkiye'ye getirin. Çinli çöplerle upraşmak zorunda kalmayalım.
|
Google kadar beceriksiz olup bu denli büyük bir firma görmedim. Google Türkiye zaten incelenmesi gereken ayrı bir vaka. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X