Şimdi Ara

Google Play Filmler ve TV uygulaması değişiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muratcanterzi

Dinlediğin ve izlediğin ürünlerde emeği geçen herkesin hayatta kalabilmesi için?

Benden para kazanmasalar da hayatta kalabilirler bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Spotfiy için mantıklı olabilir ama Netflix izlemek yerine filmmodu gibi korna siteler üzerinden film izlemek gayet rahat. Üstelik 1080p HD kalitede film izliyorsunuz. Kaldı ki bu sitelere mobilden girmek ve telefondan film izlemek de mümkün.

Ne bileyim bilemiyorum, çevrimiçi film ve müzik servislerine para vermeyi sevmiyorum. Sevmiyorum işte, sevmiyorum.  

Alıntıları Göster
    Müzik servislerinin aksine film ve dizi servislerinin içerikleri farklı platformlar içinde dağınık halde. Sanatçı/gruplar müzik servislerinin hepsinde yer alabilirken dizi ve filmlerde böyle durumlar çok az. O yüzden sınırsız film/dizi koleksiyonu için korsana yönelmek gerekebiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

Müzik servislerinin aksine film ve dizi servislerinin içerikleri farklı platformlar içinde dağınık halde. Sanatçı/gruplar müzik servislerinin hepsinde yer alabilirken dizi ve filmlerde böyle durumlar çok az. O yüzden sınırsız film/dizi koleksiyonu için korsana yönelmek gerekebiliyor.

Alıntıları Göster

Külliyede bile kaçak Windows kullanıyorlar, korsan iyidir iyidir.  

https://www.filmmodu.net//

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.