Şimdi Ara

Google Play Uygulama Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, google playe bir uygulama yükledim. ufak bir hata farkettim programda. bunu düzeltip yeni apk ürettim. Fakat bunu yüklerken versiyon no hatası veriyor. Versiyon numarası ilk yüklediğim programda 1.0 gözüküyor. bunu 1.1 nasıl yapabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoKampanya34

Uygulamayı yüklerken manifest içinde versiyon no 1.0'dı. Google playdede 1.0 gözüküyor. manifest içinden 1.1 yapıyorum versiyonu, yeni apk üretip yüklediğimde Yükleme başarısız oldu
    1 sürüm kodunuz zaten mevcut olduğundan APK'niz için farklı bir sürüm kodu seçmeniz gerekiyor uyarsını alıyorum. 2.0, 1.2, 1.1.0 gibi değerler denedim program hata verdi.
    android studio kullanyıyorsan build grandle içinde var .. bu arada versiyonuda 1arttırmanız gerek yani version code 2 olacak version name istedgini yaz

ex

versionCode 2
    versionName "1.1"
    @TeknoKampanya34
  • Uygulamayı yüklerken manifest içinde versiyon no 1.0'dı. Google playdede 1.0 gözüküyor. manifest içinden 1.1 yapıyorum versiyonu, yeni apk üretip yüklediğimde Yükleme başarısız oldu
    1 sürüm kodunuz zaten mevcut olduğundan APK'niz için farklı bir sürüm kodu seçmeniz gerekiyor uyarsını alıyorum. 2.0, 1.2, 1.1.0 gibi değerler denedim program hata verdi.
  • android studio kullanyıyorsan build grandle içinde var .. bu arada versiyonuda 1arttırmanız gerek yani version code 2 olacak version name istedgini yaz

ex

versionCode 2
    versionName "1.1"
    @TeknoKampanya34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 18 Ağustos 2015; 16:53:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.