Şimdi Ara

google playda clash of clans yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olun ben bir ara lenovo a7000 telefonuma clash of clans indirdim sonra silmiştim. tekrar oynamak için indirecektim google playda arayınca clash of clansı başlarda google play oyunlar çıkıyor . yani oyun gözükmüyor. lütfen yardımcı olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmoreiz

arkadaşlar lütfen yardımcı olun ben bir ara lenovo a7000 telefonuma clash of clans indirdim sonra silmiştim. tekrar oynamak için indirecektim google playda arayınca clash of clansı başlarda google play oyunlar çıkıyor . yani oyun gözükmüyor. lütfen yardımcı olun.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 22:3:2 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 14:25:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam telefona hiçbir modifikasyon yapmadım. yarın telefonda dediklerinizi deneyeceğim, teşekkürler
  • hocam telefona hiçbir modifikasyon yapmadım . yarın bu dediklerinizi uygulayacağım , teşekkürler.
  • hocam iyi günler dediklerinizi uyguladım o verdiğiniz linkten girdim cihazınız sürümüyle uyumlu değil diyor. telefonum android 5.0.0 .
    hocam ne yapmam lazım bugün dream league socceri arattım oda çıkmadı lütfen yardım edin
  • ahmoreiz A kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 22:3:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clash of clans kupa kasmak!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 22:3:17 >
  • hocam telefona android 6 gelmiş güncelleyince geçer diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.