Şimdi Ara

Google Plusta SELÇUK ERDEM İLE SOHBET ETTİM. KANKA OLDUK (SS'Lİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Pix3L

quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

@Pix3L

Fail olan sensin.O sana benden küçüksün dememiş.Düz lise veya basit bir anadolu lisesine gidiyorsun demiş

Fail olan o, çünkü kendizi düz lisede okuyor

http://www.ataturklisesi.k12.tr/?Bid=860447

Ankara'nın en sağlam okuludur.Ha kıdemli denen arkadaşı sevmem orası ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

Düz lise değil, adı öyle sadece.
    http://www.butunsinavlar.com/sbs-anadolu-lisesi-okul-kontenjanlari-taban-puanlari-2.asp
    Burada var bak inanmazsan hatta.

Sen insanları puan durumuna göremi nitelendiriyorsun arkadaş !

Ha 392 içim taban puanı. Burası sakarya koçum 420'den aşağı anadolu lisesi yok. Benim ortalama puanım 403 tü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pix3L -- 10 Temmuz 2011; 2:18:52 >

• Beni neden sevmiyorsunuz bilmiyorum, büyük olasılıkla yazdığım şeylerden dolayı fakat beni tanımadan hakkımda kötü şeyler düşünmeniz beni üzdü.
    Buraya yeni gelip seviyeyi düşüren arkadaşlara sert şakalar yapmayı severim, onlarla uğraşırım. Bu sitede beni eğlendiren tek şey artık bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

Beni neden sevmiyorsunuz bilmiyorum, büyük olasılıkla yazdığım şeylerden dolayı fakat beni tanımadan hakkımda kötü şeyler düşünmeniz beni üzdü.
    Buraya yeni gelip seviyeyi düşüren arkadaşlara sert şakalar yapmayı severim, onlarla uğraşırım. Bu sitede beni eğlendiren tek şey artık bu.

Hocam ben bu foruma 2006'dan beri üyeyim, yeni değilim. nickim CoderWriter idi tanıyan tanır. Bu hesap arkadaşımın
    Eğlenmek istiyorsan git kumdan kale yap. Burada insanları puanlarına yada rütbelerine göre oyuncak edemessin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pix3L -- 10 Temmuz 2011; 2:21:13 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.