Şimdi Ara

Google'sız Huawei Mate 30 Pro, Ocak'ta Türkiye'de (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiyatı muadillerinden bariz derecede uygun olmadığı takdirde Türkiye’de satamaz.

• kişilerim nerde ? google
    resimlerim nerde ? goole fotoğraflar
    oyun kayıtlarım ? play oyunlar
    whatsapp yedeği, arama kayıtları , mesajlar , gmail , takvim , yapılacaklar ??

anlatmak istediğimi anladınız galiba..

• quote:

Orijinalden alıntı: ProjectMan

sırf google yok diye bu telefon alınır.
    Google olmayınca hiçbir uygulamadan bildirim alamıyor telefon. Fotoğraf makinesi olarak kullanırsın artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft'un gözünü seveyim. Bir de senelerce "tekelci" damgası yediler, davalarla uğraştılar! Bu google, apple gibi firmaların yanında melek gibi kalır onlar.

Özellikle Google internetin ağzına s.çan, alçak bir firma! Önce yenilikçi bir arama motoru olarak çıktı, beğendik, hepimiz kullandık. Ardından Adsense ve Youtube gibi sistemler ile güçlenmeye başladı, sonra Chrome ile tüm bilgisayarlara girmeye başladı, ardından Android'le mobili de ele geçirdi! Şu an internetin tekeli durumunda. Daha da ne skimsonik projeleri var insanlığı kendilerine iyice köle yapmak için!

Bu anlattıklarım 5-10 senelik internet kullanıcılarına bir şey ifade etmez, onlar böyle bir ekosistemin içinde büyüdüler ama benim gibi 20+ yıllık internet kullanıcıları eminim ki Google'dan öncesini özlemle anıyorlardır. Tabi burada tek suçlu google değil elbette, benzeri tüm internet devleri, internetin o en baştaki amatör, bağımsız, adem-i merkeziyetçi, özgür ruhunu bitirdiler. İlk zamanlarda 56k modemlerle bir günde belki yüzlerce siteyi gezerdik (bunların yarısından fazlası homepage denilen kişisel siteler olurdu) şimdi ortalama bir kullanıcı günde 3-5 internet sitesi/uygulama kullanıyorsa iyidir. Yani internet dünyaya açılan pencere ama onların platformları üzerinden bakman gerekiyor. Öyle olunca neye bakıp bakmadığın görülüyor, neye bakıp bakmayacağına da karar veriliyor. Ama tabi sosyal medya profil fotoğrafını v for vendetta avatarı yaparak kendini anarşist ve asi bir kişi gibi hissedebilirsin. Buna karışmıyorlar ;)

• Mate 20 pro ile degisim olacakmi acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkeynes

Microsoft'un gözünü seveyim. Bir de senelerce "tekelci" damgası yediler, davalarla uğraştılar! Bu google, apple gibi firmaların yanında melek gibi kalır onlar.

Özellikle Google internetin ağzına s.çan, alçak bir firma! Önce yenilikçi bir arama motoru olarak çıktı, beğendik, hepimiz kullandık. Ardından Adsense ve Youtube gibi sistemler ile güçlenmeye başladı, sonra Chrome ile tüm bilgisayarlara girmeye başladı, ardından Android'le mobili de ele geçirdi! Şu an internetin tekeli durumunda. Daha da ne skimsonik projeleri var insanlığı kendilerine iyice köle yapmak için!

Bu anlattıklarım 5-10 senelik internet kullanıcılarına bir şey ifade etmez, onlar böyle bir ekosistemin içinde büyüdüler ama benim gibi 20+ yıllık internet kullanıcıları eminim ki Google'dan öncesini özlemle anıyorlardır. Tabi burada tek suçlu google değil elbette, benzeri tüm internet devleri, internetin o en baştaki amatör, bağımsız, adem-i merkeziyetçi, özgür ruhunu bitirdiler. İlk zamanlarda 56k modemlerle bir günde belki yüzlerce siteyi gezerdik (bunların yarısından fazlası homepage denilen kişisel siteler olurdu) şimdi ortalama bir kullanıcı günde 3-5 internet sitesi/uygulama kullanıyorsa iyidir. Yani internet dünyaya açılan pencere ama onların platformları üzerinden bakman gerekiyor. Öyle olunca neye bakıp bakmadığın görülüyor, neye bakıp bakmayacağına da karar veriliyor. Ama tabi sosyal medya profil fotoğrafını v for vendetta avatarı yaparak kendini anarşist ve asi bir kişi gibi hissedebilirsin. Buna karışmıyorlar ;)
    Hocam aklına / klavyene sağlık...
    Noktasına kadar katılıyorum...

• True_Sun kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, eksik olmayın.

Zor bir dilek biliyorum ama Allah kurtarsın diyelim, bu tekelcilerden!
  • mkeynes M kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katılıyorum. 56k li günler güzeldi, internet, o zamanlar internetti. ADSL çıktıktan sonra iş bitti ne yazık ki...

Yeni dönem veletlerin olumsuz ve karalayıcı feedback leri yüzünden profesyonel Windows tabanlı cihazların üretimine son veren Microsoft'u affetmeyeceğim bu arada. Kafayı story ve like ile bozan yeni nesil de en az Google kadar internetin ve ortak platformların içine sıçtı. Olan da iki kuruşluk keyfimize oldu.

• Size de katılıyorum...

Şahsim adıma...
    Keşke kendi işletim sistemi ile çıksaydı google uygulamaları yine olmasaydı.

Kanının son damlasına kadar Windows mobile işletim sistemi kullanmış ben gücüm yeterse alırım bu telefonu.
    Sosyal medya vs ise tarayıcı üstünden mobil sayfa ile halledilir.
    Sorun 3 5 oyun ise sıkıntı yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: WmGMD

Öyle indirip kullanamiyorsunuz hocam
    Bazı Custom ROM'larda google servisleri bulunmuyor. Sonradan kurulup kullanılabiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam ismi GApps diye geçiyordu. Buna neden sonradan kurulamıyor?
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Gerekli sertifikalara sahip değil. Safetynet vb vb.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.