Şimdi Ara

Google SketchUp Çalışmalarım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burada Google SketchUp 3D Tasarım programı ile yaptığım bazı çalışmalar var sayfayı fazla şişirmemek için her çalışmadan 1'er resim koydum..
    Bazı modelleri 3D Warehouse'den edindim ama genelde ortamı ben hazırladım ve render ayarları da bana ait.
    Bana göre daha amatörlük safhasındayım kendimi geliştirmeye çalışıyorum..

Kullanılan program: Google SketchUp 7.1
    Kullanılan Render Programı : Shaderlight Render Beta (SketchUp Plugin)

Değerli yorumlarınızı bekliyorum, uzmanlardan eksik yönlerimi söylemelerini isterim..
    NOT: Yeni çalışmalara başladıkça aldığım renderleri yine burada paylaşırım..
    NOT2: Resmlerin boyutu normalde 1280x720 küçük görenler ters tıklayıp resmi farklı sekmede aç derlerse resimler orijinal boyutunda görüntülenecektir.

Opel Vectra C Çalışman araç 3D Warehouse'den ortam ve render ayarları bana ait.

Bu da Ev çalışmam Bu ortamdaki herşey bana ait yani kendi tasarım ve modellemem..

Buda basit bir şehir çalışmam textureler hariç herşey benden..
    NOT: Binaların önündeki ağaçlarda sorun yaşadım yeşil gözüktüler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan48300 -- 6 Eylül 2010; 19:26:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan48300

Burada Google SketchUp 3D Tasarım programı ile yaptığım bazı çalışmalar var sayfayı fazla şişirmemek için her çalışmadan 1'er resim koydum..
    Bazı modelleri 3D Warehouse'den edindim ama genelde ortamı ben hazırladım ve render ayarları da bana ait.
    Bana göre daha amatörlük safhasındayım kendimi geliştirmeye çalışıyorum..

Kullanılan program: Google SketchUp 7.1
    Kullanılan Render Programı : Shaderlight Render Beta (SketchUp Plugin)

Değerli yorumlarınızı bekliyorum, uzmanlardan eksik yönlerimi söylemelerini isterim..
    NOT: Yeni çalışmalara başladıkça aldığım renderleri yine burada paylaşırım..
    NOT2: Resmlerin boyutu normalde 1280x720 küçük görenler ters tıklayıp resmi farklı sekmede aç derlerse resimler orijinal boyutunda görüntülenecektir.

Opel Vectra C Çalışman araç 3D Warehouse'den ortam ve render ayarları bana ait.

Bu da Ev çalışmam Bu ortamdaki herşey bana ait yani kendi tasarım ve modellemem..

Buda basit bir şehir çalışmam textureler hariç herşey benden..
    NOT: Binaların önündeki ağaçlarda sorun yaşadım yeşil gözüktüler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan48300

Sorun ne anlamadım...
  • Renderde hangi programı kullandın pek kaliteli olmamış
  • meraba arkadaşlar shaderlight konusunda yardım edebilicek birisi var mıdır aramızda ?
  • Güzel olmuş eline sağlık ben kullanmayı bilmiyorum fakat öğreneceğim
  • Gökyüzü yeşil değil gökyüzü gibi olsa (bulutlar falan) daha hoş olurdu.Ama bunları eleştirmek bana düşmez zannediyorum.
    Bana göre süper olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adobe Photoshop Öğrenmek
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende sketchup kullaniyorum.cizdigim modelleri cryengine 3 e aktariyorum ve bu aralar bir map calismam var.merak ettigim texture editor gibi bir eklenti yada mod varmi sketchupta.ben textureleri bir siteden indirip arsivliyorum ve modellere atiyorum ondan sonra motora port ediyorum ama yinede gercekci bir goruntu elde edemiyorum.gercekci bir goruntu icinde photoshop bilmem gerek buda ayri bir ugras olur benim icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modellemeniz iyi bir derecedeyken neden 3D Studio Max gibi daha profesyonel yazılımlara yönelmiyorsunuz?
  • Google sketchup bence max-maya gibi programlardan daha pratik ve hizli.ayrica max gibi programlar profesyonel seviyede programlar ve ogrenmesi sabir ve zaman ister.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz eğitimler için bu siteden videolar izleyebilirsiniz arkadaşlar

www.sketchupturkiye.com
  • Bu programı bilen bir kişi tasarım ile ilgili sorun yaşamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.