Şimdi Ara

Google, test sonuçlarını paylaştı: Chrome ne kadar hızlandı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google, test sonuçlarını paylaştı: Chrome ne kadar hızlandı?
    Google, Chrome tarayıcıda birkaç performans iyileştirmesi yaparak Mac ve Android’de yeni performans başarısı elde etti. Google, toplu olarak bir dizi ayarlamanın Chrome’a üç ay içinde %10’luk bir hız artışı kazandırdığını söylüyor. Bazı Android cihazlarda da %30’luk hız artışı söz konusu.

Ayrıca Bkz.Google, Android 14 beta 1'i yayınladı: İşte yenilikler

Google, test sonuçlarını paylaştı: Chrome ne kadar hızlandı?
    Chrome’da yapılan değişiklikler, gelişmiş önbelleğe alma işleminden daha iyi bellek yönetimine kadar bir dizi ince ayarı içeriyor. Apple’ın Speedometer 2.1 tarayıcı karşılaştırmasında Chrome’un zaman içinde ne kadar hızlandığı grafiksel olarak açıkça görülüyor.

Web tarayıcı pazarının lideri

Yavaşlığıyla ilgili kullanıcı şikayetlerine rağmen, Google’ın internet tarayıcısı, pazar payının büyük bir bölümüne sahip. Per Statcounter’ın paylaştığı Mart 2023 istatistiklerine göre, Chrome küresel pazar payının %64.8’ini alıyor. Yalnızca masaüstünde, Chrome’un payı daha da yüksek; %65.8. İkinci sırada %11.12 ile Edge, %10.91 ile Safari yer alıyor.

Chrome 112, Android telefonlar ve tabletler için de performans optimizasyonu sağlıyor. Aynı Speedometer testinde %30 oranında hız artışı görülüyor ancak Google’ın bu testleri hangi cihazla yaptığı belli değil.

Kaynak:https://techcrunch.com/2023/04/13/google-says-it-just-made-chrome-a-lot-faster-on-both-mac-and-android/
    Kaynak:https://blog.chromium.org/2023/04/more-ways-were-making-chrome-faster.html

• Chrome hikaye oldu artık edge chrome tabanlı olmasına rağmen daha hızlı çalışıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hııı ok inandık

• Brave kullanin, sitelerin makinaniza cökmesine izin vermeyin.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum gizlilik açısından ve dahili reklam engelleyici özelliğiyle harika çalışıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

az önce yükledim firefox ve chrome un pabucunu dama atar bu browser...

• kapladığı bellek ve depolama??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

bende 1 yıldır brave kullanıyorum. baya memnumum. daha estetik. bundan önce slimjet kullanıyodum ama çok sıkıntılı.

• Krom hizlanmadi aksine yavaşladı. İnanılmaz yavaş, istikrarsız, kullanımı zor, kullanıcı dostu değil.

Brave deniyelim bakalım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.