Şimdi Ara

Google’un kendi mobil operatörü Google Fi, iPhone ve Android telefonlar için sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tarife ücretlerinin 0lkelere göre farklı olarak yapılması gerekir ki genel kitleye hitap edilebilsin. Sonuçta herkes dolar üzerinden kazanmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhalde sadece seyahat edenler için düşünülmüş birşey yoksa fiyatlar Avrupa, Amerika vs tüm ülkeler için çok pahalı ve 170 ülkede geçerli. 170 ülkede roaming yapabilen başka bir operatör yok. Zamanla fiyatı düşerse güzel olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 30 Kasım 2018; 16:14:47 >
  • Gereginden fazla pahalli 4 tane hatta sinirsiz 4g internet konusma be mesaj vergiler dahil 100$ oduyorum. Zaten burada cogu telefon her sebekeyi desteklemiyor fiyaylari en az %30-40 indirirlerse Amerika pazarindan pay alabilirler

• Pahalı olmuş sanki. Eee roaming tabi. Uydudan gelmiyor bu dakika ve internetler
  • Ama gerçekten ülkede 4. bir operatör olsa ortalık kızışsa ne güzel olurdu

• SPAWN-TheUndead kullanıcısına yanıt
    Google Fi'yi zaten Amerika'da yaşayanlar alabiliyor pahalı bulanlar olmuş Amerika'da daha ucuza satan operatörlerde var fakat google ulusal roamingde sunuyor bulunduğunuz yerde hangi firma en iyi çekiyorsa ona kullanıyorsunuz
  • Turkcell fatura 100 lira odeyecegime bu hatti alirim daha iyi beyler. Fiyat gayet normal.

• OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz paketi bulamadım. Var mı link? Yurtdışına çıktığımda, Türkiyede Turkcell li birini arasam ücret keser mi karşımdaki kişiden?

• quote:

Orijinalden alıntı: SinanEnginizm

Dediğiniz paketi bulamadım. Var mı link? Yurtdışına çıktığımda, Türkiyede Turkcell li birini arasam ücret keser mi karşımdaki kişiden?
    Haaa onu bilemem. Ben Türkiye'den, Amerika ve Almanya'daki arkadaşlarımı arıyorum. 35 dakika konuşuyorum.
    Hiç para gelmiyor. Ama yurt dışına çıkınca o dakikalarını kullanabilmek için günlük belli bir ücret ödüyorsun
    diye biliyorum. Karşı tarafa para yazar mı onu da bilmiyorum. Türkiye'den 23 ülke bedava...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 2 Aralık 2018; 17:14:52 >

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Demi ama? Google'a ayda 416 TL öde daha iyi. Maşallah pırıl pırılsınız hocam:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

60 dolar sabit değil kullanıma bağlı her gb 10 dolar ve ne kadar kullanırsanız o kadar kesiliyor mesela 500 mb kullandınız 5 dolar iade ediliyor 60 dolar sonrası sınırsız
    ben kullaniyorum 60 dollar sabit
  • teknokaptan kullanıcısına yanıt
    Kullanımınıza bağlı

Google’un kendi mobil operatörü Google Fi, iPhone ve Android telefonlar için sunuldu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.