Şimdi Ara

Google, Youtube uğruna bir uygulamanın daha fişini çekiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google, Youtube uğruna bir uygulamanın daha fişini çekiyor!
    Bildiğiniz gibi Google, bazı önemli hizmetlerini kapatırken bazılarını ise birleştirmeye karar veriyor. Bu karardan son etkilenen isim, 2018 yılında kullanıma sunulan Google Popcast oldu. ABD'li dev, Google Popcast'in yerini Youtube Music'e bırakıyor.

Google, bir uygulamanın daha fişini çekiyor

Bilmeyenler için Google, geçtiğimiz ağustos ayında YouTube Music'in ABD özelinde podcast desteği sunacağını duyurmuştu. An itibarıyla ABD, Kanada ve Latin Amerika'da erişime açılan bu özelliğin, yıl sonuna kadar tüm dünyada kullanılabilir olması hedefleniyor. Bu noktada Google, ileriye dönük olarak Google Podcasts uygulamasını kapatma kararı aldığını duyurdu.

Yapılan resmi duyuruda uygulamanın kapatılacağı net bir tarih paylaşılmadı. Ancak 2024 yılına işaret edilmiş durumda. Ayrıca Google, podcast dinleyicilerinin yüzde 23'ünün podcast dinleme hizmeti olarak YouTube'u kullandığını, yalnızca yüzde 4'ünün Google Podcast'leri tercih ettiğini paylaştı. Bu nedenle alınan kararın şaşırtıcı olmadığını söylemek doğru olur.

Ayrıca Bkz.Google, 25. yılını özel bir doodle ile kutladı

YouTube Music'e olan geçişi kolaylaştırmak amacıyla Google, bazı kullanışlı araçlar da sunacak. Böylelikle kullanıcılar, video ve podcast RSS beslemelerini YouTube Music kütüphanelerine ekleyebilecek. Ayrıca Podcasts uygulamasındaki abonelikler, çalma listeleri ve dinleme geçmişi de YouTube Music’e aktarılabilecek.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/google_podcasts_is_shutting_down_next_year_youtube_music_to_take_over-news-60040.php

• Popcast galiba reklam yoktu

• Google domainsde satıldı. Arka arkaya geliyor gelmekte olan :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İğrenç bir uygulama idi, kullandım mı kullandım ama istediğim bölüme ulaşmak için scroll yapa yapa bir hal oluyordum

• Miui kullanıcısına yanıt

Neymiş o gelmekte olan 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten uygulama tamamen ayrı bir uygulama değil de Google search uygulasının bir fonksiyonu gibiydi. O olmadan zaten çalışmıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Podcast muhteşem bir uygulama idi. Reklamsız, aradığını kolayca bulabileceğin bir altyapıya sahipti.

%4 oranı inandırıcı gelmiyor. Uygulamada reklam yoktu, şimdi reklamlı YouTube 'a kurban ediliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne kadar işe yarayan özellik varsa *iç ediyorlar. !

daha önce ismini bile unuttum

şimdi aklıma geldi baktım !
    en.wikipedia.org
    Google Reader - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Google_Reader

şahane bir hizmetti ! en çok beğeni alan haberleri okuma özelliği olağan üstü verimliydi !

onuda *iç ettiler ! :(

• ProjectMan kullanıcısına yanıt
    Tüm uygulamalardan reklam üzerinden para kazanmak istiyorlar diye düşünüyorum. AB'nin KVK gereği topladıkları kullanıcı metriklerini uzun süre ellerinde tutup kullanmadıkları için Avrupa özelinde para kazanacakları yöntemlere ihtiyaçları var.

Reklam bunun en kolayı. Reklam içermeyen herşeyin kapatılması ihtimali var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 30 Eylül 2023; 19:32:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.