Şimdi Ara

Googlede Web Sitem Görünmüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle 2 ay gibi bir sürede hazırladığım siteyi tam 1 hafta önce sunucu üzerinden yayınladım .
    2. gün herşey yolunda sanıyordum çünkü googlenin en son sayfasında görünmeye başlamıştı .
    Sitenin arayüzünü yeniledim tekrar projemi yüklediğimde site googleden düştü .
    örneğin:aradiğimsayfa diyerek googlede arattığımda sitem bi kaç sayfa arkada görünüyor .com uzantılı yazdığımda ise en üstte
    googlede sitem kaçıncı sayfada sitelerinde arattığım zaman siteniz googlede görünmüyor şu şekilde arattığımda (aradığım sayfa) arasında bir boşluk olduğunda
    ama (aradığımsayfa) diyerek aratınca 76-90 sıradasınız diyor bunun sebebi nedir sizce sitemi google neden indexlemiyor neden pagerank değeri yok .
    Herhangi bir süresimi var yoksa ben siteyi erkenden yenilediğim için google beni spam olarak engelledimi ? Yardımlarınız bekliyorum lütfen acil şimdidien teşekkürler programcı arkadaşlarım. ayrıca googlede site:aradığımsayfa.com dediğimde tüm sayfalarım görünüyor sorunsuz ama googlede kelime olarak arattığımda çıkmıyor .
    meta tagları eksiksiz site analizi ediyorum %74 başarılı ve meta tagları bölümünde hata yok ve eksiksiz diyor . neden benim sitemi google eklemiyor . googleye kayıtta yaptırmama rağmen :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benchpress06 -- 19 Ocak 2014; 2:18:05 >

• bu kadar yazı yazıp dil dökmeden önce siteyi de yazsaydınız daha sağlıklı yardımcı olunurdu.

google pr 4 ayda bir güncellenen bir sistem acele etmeyin.

sitenizde google görünür zamanla...

ücreti mukabilinde profesyonel destek alabilirsiniz.
  • Bir çok şey neden olabilir buna. Belki de sitenizde iframe kodu vs. vardır. Site adresini atarsan yardımcı oluruz.
  • sitemde iframe kodu falan vs. yok sitemap.html dosyasıda ekledim herşeyi yaptım google hergün sitemi ziyaret edip örnek fotorafını gösteriyor fakat içerikleri googlede cıkartmıyor . ayrıca sitenin url sini paylaşamam önemsiz. sadece ne yapmalıyım ona göre bilgilendirirseniz sevinirim örneğin ne ekleyebilirm yada beklemek zorundamıyım
  • su sıralar penguen güncellemesi var google sıralamasında dalgalanmalar normal sabırla beklersen yakın zamnda düzene girecektir. bendede su an aynı sorun var sitem gzükmüyor benimde site seninki gibi daha yeni ve yeni siteler domainler googlede net sıralamaya girmesi sitenin sıralamada oturması 1 yılı bulabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IOour -- 22 Ocak 2014; 0:24:05 >
  • Merhaba. Google'da yeni bir sitenin çok hızlı yükselmesi aslında çok doğru değildir ve her zaman fazla dikkat çeker. Sizin sitenizin de yeni ve taze olması ilk zamanlarda aramalarda çıkmamasına sebep olabilir. Zamanla indexler sabitlenip sayfalar yer edinince aramalarda da çıkarak yükselme gösterirsiniz. Bu süreçte sitenize zaman tanıyıp sabırlı olmak önemli. Aramalarda çıkmıyorum diyerek yaptığınız her köklü değişiklik sitenizin sürekli tekrar değerlendirilmesi ve tekrar sıralamaya girmesine sebep olur. Benim tavsiyem uygun gördüğünüz en iyi haliyle sitenizi tamamlayıp indexlenmesi ve bu indexlerin yerine oturması için zaman vermenizdir. İyi çalışmalar.
  • teşekkür ederim 5 gündür projeye elimi sürmedim o şekilde bıraktım sizin gibi düşünüyorum teşekkürler.
  • Siten yeni ise ilk 1 yıl içinde muhtemelen 2 veya 3 defa böyle vakalar görülür.. Bu aşamada kaliteli içerikler ekleyerek siteni aranan kelimeler ile beslemeli ve ana sayfasını normal bir şekilde güncel tutmalısın.. Sabret düzelir ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.