Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Goojodoq İpad stylus kalem Satın Al 27 Nisan 2022 17:51 1 1 Goojodoq İpad stylus kalem Merhaba, ipad pro ile kullanmak için merakımdan aldığım kalemi kullanmadığım için satıyorum. Çok az kullandım sadece çizim için kullandım. Özellikleri ve uyumlu olduğu modeller resimde mevcut. Suni deri kılıfı ve yedek ucu da bulunmakta.SON fiyatım 300-TL. Beylikdüzü Marmarapark önünde elden teslim ederim. onun dışında havale sonrası sürat kargo ile kargolayabilirim.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-aksesuarlar-goojodoq-ipad-stylus-kalem-1016167170/detay/Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Lenovo Legion K500 RGB Mekanik Klavye 4 pin led şerid L konnektör [SATILDI] AMD Ryzen 5 5600X ( KFG+FAN) [SATILDI] Iphone se 2020 64 gb