Şimdi Ara

GoPrint Yeni Epson Kolay Dolum Kartuşları Detaylı İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: goprint01

Mürekkeplerimiz %100 garantilidir. Daha önce hangi mürekkep serisini kullandıysanız o seriye devam etmenizi tavsiye ederim..

Saygılarımla

Epson yazıcım yeni yani kendi orjinal kartuşları var(durabrite) üzerinde gelen 4 tane,bitince alacağım kolay dolan kartuş onada mürekkep gerekecek her halükarda,onun için claria mı alsam durabrite mi alsam,sizde ki durabrite modeli ve claria modelleri dye mi pigment mi oluyor?
  • Durabrite almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Durabrite almanızı tavsiye ederim.

anladım,peki durabrite'larınız dye mi pigment mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subzero86 -- 7 Mayıs 2012; 17:06:42 >
  • durabrite pigment bazlıdır dye bazlı durabrite olmaz
  • quote:

durabrite pigment bazlıdır dye bazlı durabrite olmaz

ben de biliyorum durabrite'ların dye bazlı olmadığını; ancak bazı satıcılar durabrite satıyorlar, diyorum ne bazlı dye bazlı diyor adam,bende sizin gibi düşünüyorum yani siz haklısınız, durabrite epsonun sitesinde baktığınızda dye bazlı değil ama adamlar dye bazlı durabrite satıyorlar ya o ilginç ne diyecen işte...

bu arada pigment dye olayına girmişken,fotoğraf basmada hangisi sizce daha net canlı gerçek renkler verir orjinal resme yakın,dye mi pigment mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subzero86 -- 7 Mayıs 2012; 17:36:20 >
  • 6 Kartuşlu Epson Cihazları fotoğraf cıktıları almak icin ideal cihazlardır. Yanında da claria serisi mürekkep kullanmanızı tavsiye ederim iyi aksamlar
  • quote:

6 Kartuşlu Epson Cihazları fotoğraf cıktıları almak icin ideal cihazlardır. Yanında da claria serisi mürekkep kullanmanızı tavsiye ederim iyi aksamlar

size de iyi akşamlar; son birkaç soru clarialar hakkında?

1) Claria'lar pigment galiba yanlış mıyım yoksa dye mi claria'lar???

2) Claria'larla alınan fotoların belli bir müddet sonra solduğunu duydum acaba bu doğru mu mürekkep kalitesi ile mi alakalı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subzero86 -- 7 Mayıs 2012; 21:22:59 >
  • Claria serisi mürekkepler dye bazlıdır. Evet belli bir müddet sonra solmakda fakat bu süreç 6 ay gibi bir zamana tekabül ediyor.Solmayan mürekkeplerimizde elimizde mevcuttur bilginize

Saygılarımla
  • quote:

Claria serisi mürekkepler dye bazlıdır. Evet belli bir müddet sonra solmakda fakat bu süreç 6 ay gibi bir zamana tekabül ediyor.Solmayan mürekkeplerimizde elimizde mevcuttur bilginize

Saygılarımla

solmayan derken; solmayan claria mı, yoksa claria olmayan mı bu bahsettiğiniz solmayan mürekkepler
  • Pigment bazlı mürekkepler claria serisi maalesef solmakda
  • quote:

Pigment bazlı mürekkepler claria serisi maalesef solmakda

Eywallah hocam çok sağol bilgiler için,bu arada bende uzak sayılmam adanaya komşu sayılırız il olarak
  • Epson SX130 yazıcımın icinde gelen kartuş sanırım demoydu, hemen bitti.
    Bu sistemi tavsiye eder misiniz?
    http://goo.gl/bS78g

Veya farklı olarak ne önerirsiniz?
    Not: Bu ilk yazıcım ve kartuşlar hakkında bu sayfada okuduklarım dışında pek bilgim yok.
  • Sanırım farklı marka seçenekleri de var
    http://goo.gl/yyb7c

Durumumu biraz daha açayım. Ev kullanıcısıyım. Ayda ortalama 10 renkli sayfa 10 fotoğraf basarım diye tahmin ediyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abars

Epson SX130 yazıcımın icinde gelen kartuş sanırım demoydu, hemen bitti.
    Bu sistemi tavsiye eder misiniz?
    http://goo.gl/bS78g

Veya farklı olarak ne önerirsiniz?
    Not: Bu ilk yazıcım ve kartuşlar hakkında bu sayfada okuduklarım dışında pek bilgim yok.

Ev kullanıcısı olmanız dolayısı ile Epson SX130 yazıcıyı tavsiye ederim. Dolan Kartuşları ile kullanırsanız daha ekonomik olacakdır.

Saygılarımla
  • Arkadaşlar sizinle test sonucumu paylaşmak istedim,İlk öncelikle şunu belirteyim;Herhangi bir firma adına vs çalışmıyorum ben son kullanıcıyım ben bilgi edinirken bu sıkıntıyı yaşadığım için insanların bu karşılaştırma olayını görsün istedim, şu an epson sx130 üzerindeki orjinal kartuştaki mürekkeple ocp alman marka mürekkepi karşılaştırdım,ilerleyen zamanlarda başka mürekkepler alacağım örneğin cescesor ve goprint merak ediyorum bunlarıda karşılaştıracağım ilerleyen zamanlarda; şimdilik orjinal durabrite kartuştaki mürekkep ve ocp dye bazlı mürekkepin karşılaştırmasını aşağıya koyuyorum;

NOT1: Test Malzemeleri : EPSON SX130 ÇOK FONKS.INKJET YAZICI VE İLK ORJİNAL KARTUŞLAR,EPSON YAZICI NİSAN AYINDA ALINDI,BURSAKARTUŞTAN ALINMIŞ KOLAY DOLAN T1281 SERİSİ VE İÇİNDE OCP DYE ALMAN MÜREKKEP

NOT2: YAZDIRMA İŞLEMİ PC DE BULUNAN BİR ORJİNAL RESMİN BASKISI ŞEKLİNDE YAPILDI AŞAĞIDA ORJİNAL RESİM,EPSONUN KENDİ ORJİNAL KARTUŞU İLE BASILMIŞ RESMİ VE BURSAKARTUŞTAN ALINAN OCP ALMAN MÜREKKEP İLE YAPILMIŞ BASKI SONUÇLARINI GÖREBİLİRSİNİZ

NOT3: YAZDIRMA TARAMA İŞLEMLERİ TEK MAKİNADAN YANİ EPSON SX130 CİHAZDAN 300 DPİ ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNDE YAPILDI YANİ HER ŞEY EŞİT STANDARTTA FARKLILIK YOK MAKİNA AYNI ORTAM AYNI :DDD

ORJİNAL RESİM

GoPrint Yeni Epson Kolay Dolum Kartuşları Detaylı İnceleme

Epson orjinal kartuş mürekkepi durabrite fabrikadan gelen

Bursakartuştan alınan ,OCP marka dye bazlı mürekkep

orjinal

orjinal durabrite mürekkep fabriakadan gelen kartuş

Ocp dye

orjinal resim

orjinal durabrite mürekkep fabrikadan gelen kartuş

Ocp dye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subzero86 -- 12 Haziran 2012; 23:11:45 >

• Arkadaşlar, önceki mesajlarımda bahsettiğim 300 sf civarı baskı aldıktan sonra yazıcının çıktıyı çizikli çıkarmaya başlaması sorununa hiçbir çözüm bulamamıştım. Ta ki Goprintten aldığım durabrite mürekkepleri kullanana kadar. Yurt dışından da durabrite mürekkep aldım. Yalnız evde yaptığım küçük kuruma deneyi sonucunda 5 günde kuruduğunu görünce Nail beyden durabrite mürekkep aldım. Bu mürekkeplerle 2 gün ardarda 1000'er sf ortalama çıktı aldım. 300 sf bastıktan sonra bekledim ne zaman çizikli çıktı verecek diye ama taş gibi yazdı maşallah. Yani demem o ki bu makinenin (Epson sx425w) esas mürekkebi sanırım durabrite. Diğer dye bazlı mürekkepler ne kadar kaliteli olursa olsun bir şekilde 300 sf'dan sonra makinenin çıktısında geçici problem oluşturmaya başlıyor. Benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlara durabrite önerilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrTHoMaNiaC -- 19 Ağustos 2012; 6:05:19 >
  • bu kartuşları nasıl alabilirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.