Şimdi Ara

GoPro Hero 3 + Black Edition Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce yurtdışından sipariş ettiğim Hero 3 Black Edition elime ulaştı. Makinayı iyice çözdüm fakat sormak istediğim bölüm ekipmanı-stickerları hakkında.

1- Yapışkanları ne ölçüde kuvvetli? Yani örneğin arabanın belli bir bölümüne yapıştırdığımız zaman çıkıp kopma ihtimali ya da çıkarmak istediğimiz zaman zorlama ihtimali var mıdır?

2- Yapışkanlarını belli bir yerden çıkardığımız zaman tekrardan başka bir yere monte etme-yapıştırma imkanımız var mı?

Bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Arabanın dışına mı içine mi takacaksınız? Dışına ise zaten düşme ihtimalinden dolayı vakumlu aparatını almanız gerekiyor.
  • Arabanın içine koymak istiyorum. Direksiyon ile ön cam arasında kalan bölüme. Yolda giderken ara sıra video kaydına almak için düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel değilse, nereden kaça aldığınızı ve gümrük problemi yaşayıp yaşamadığınızı paylaşır mısınız?
  • Tabii. Londra'dan Türkiye'ye bir tanıdık gelecekti. Ona söyledik. Burda 1.400-1.500 olan makinayı oradan 910 TL'ye aldık. Şansımıza orada ekstra olarak kampanya yapmışlar.

Gelirken, geldikten sonra hiç bir problem ile karşılaşılmadı.

• Yapışkanları bir kereliğine kullanabilirsin. yapıştıracağın yeri özel seçip onları orada unutacaksın. Kuvvet konusunda da çok sağlamlar.
  • Bende los angeles'dan 850 lriaya getirttim.

Lakin fotoğrafların netliği konusunda pek memnun kalmadım açıkças(bir yerde yanlış yapıyor olmam mümkün mü 12 mp konumunda)ı, kutu içerinden şarj aleti çıkmaması usb'den şarj etmeye mahkum olmak oldukca sıkıcı,türkiye de en ufak aparat 100 liradan başlıyor :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOPRO HERO BLACK 11
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Sinema ve Televizyon bölümünde okuduğum için ekstra olarak fotoğraf kameralarımız bulunuyor. Haliyle de GoPro'nun fotoğraf çekmesi ile ilgim yok. Bu nedenle GoPro'nun fotoğraf bölümü hakkında yardımcı olamayacağım.

Şarj başlığı konusuna gelirsek; Telefoncularda ya da benzin istasyonlarında USB girişli-uyumlu 20-25 TL'ye şarj başlıkları bulunuyor. O başlık ile şarj kablosunu USB girişi ile bağladığınız zaman şarj eder. Ben aldığımda da sadece kablosu ile gelmişti. iPhone'un USB girişli şarj başlığını kullandım. Bir bakmanızı tavsiye ederim.
  • Bu alet sadece böyle balıkgözü gibi mi çekiyor kenarlar hep oval,evin stunu yamuk cıkıyor :)

http://hizliresim.com/DXm7zm
     GoPro Hero 3 + Black Edition Yardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• alperalpi kullanıcısına yanıt
    Ürünün içinde açı özelliklerini değiştirebiliyorsunuz.
  • Arkadaşlar merhaba cok uzun suredir go pro3 black edition kullaniyorum. Note 3 e applications ını indirdim. Daha önceleri cep telefonundan gerek kendi app programindan gerek se cam suit programindan kameraya müdahale edebiliyordum. Ama bi suredir go pro 3 den note 3 wi fi sine bağlanmıyor um. Zayif baglanti deyip kopuyor. Ag devre dışı çünkü internet yavaş diyor. Wi fi baglantisi kuramadigimdan cep telindeki programlar da calismiyor. Makine ye tekrar program yukledim olmadi. Sonra bende uzaktan kumandasi var ona baglayonca çalışıyor acaba ne yapmam gerek .. yardimci olursaniz sevinirim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.