Şimdi Ara

Gopro hero 4 renk bozukluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda gopro genel konusu bulamadığımdan konuyu buraya açıyorum.

Şimdi benim birkaç sorum olacak. Ben yaklaşık 2 ay önce tatile gideceğim diye apar topar gopro hero 4 aldım. Su altı fotoğraflarına heveslendiğim için aldım açıkçası. Yazın gayet hoş güzel kullandım su altında.

Ama şimdi şöyle bir problemim var, gerçi problem mi pek bilmiyorum ama. Makinayla çekilmiş resimlere bakıyorum Instagram vs. olsun renk çözünürlüğü netliği mükemmel. Ama benim makinada renkler sanki solgun çıkıyor, resimler flu çıkıyor sanki. Ben makina zarar görmesin diye kabıyla birlikte kullanıyorum belki flu olması ondan olabilir ama renklerde de bir solgunluk var yani. Ekstra renk ayarı yapmak zorunda kalıyorum sürekli. Bu makinadan beklentim daha fazlaydı ve daha fazlasını verdiğine de inanıyorum ama benim ayar sorunum var sanırım.Fotoğraf çözünürlüğünü maksimum seviyede kullanıyorum bu arada. Kullanma klavuzumu atmışım, internette de bulamadım renk ayarı ile ilgili bir şeyler. Türkçe kullanma klavuzu vs varsa elinizde çok mutlu olurum. En azından renk ayarı vs yapmaya bakarım.

Yardımcı olabilirse birisi çok sevinirim

bir de ekleme olarak bir şey soracağım: akşam çekimlerinde gece çekimi bile yapsam kayık çıkıyor

• Buradan çektiğiniz fotoları paylaşabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gopro hero 4 şarj sorunu
    10 yıl önce açıldı
    GoPro Hero 7 White - 4500TL
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.