Sen tatil etsen ne olur etmesen ne olur .Senin zihniyetindeki bir fanatiğin yönetici olduğu forumu ciddiye alıp yazmak hata zaten. Birlikte oynayın. Körler ile sağırlar,birbirini ağırlar.
baba o yonetici kim?
Valla ben spor bolumunde soyle bi ceza yedim: Iki kere ard arda rahatsiz edici mesaj.
Ya burada deli gibi tartisma oluyor. Forum kurallarina aykiri bir hakeret veya bisi soz konusu degil , bana ozel yaratilmis ceza dan hukum giydim.
Ya burada beni rahatsiz eden 50 tane mesaj var, yani bir taraftarin dediginden baska taraftar rahatsiz oluyor.
Sonra bi mod arkadasa sordum senin ceza burda gozukmuyor seninkini goremedim dedi.
Yani orada sebebi filan yaziliyormus modlar goruyormus cezayi.
Bir kerede oyle haksiz bir ceza verdiler ki forumda , sonra yonetime mail attim ozur dilediler ama ben gne 4 gun cezayi cektim cezayi kaldirmadilar....
Ya adam geliyor tartisma cikariyor, sonra sen cevap veriyorsun, ama ne hakaret ne bisi hicbirsey yok. Sana ceza geliyor boyle biisi olabilir mi?
Forumda cok yonetici var ve bazi yonetici arkadaslar ceza yagdirirken formalarini cikarmiyorlar...
Yani neticede burasi sanal ortam, sen de yetki var bende yok ama olunca bisi olmuyor , bazi arkadaslar Yoneticilerle arkadas olmanin AVANTAJLARINI iyice kullaniyorlar:
`Baba ben bu adama uyuz oldum suna bi ceza ucursana`
Tamam baba...
Eger olay buysa ben buna asla girmedi.
Bir suru mod arkadas var isimlerini vermiyim msn imde ekli.
Bir kere bile boyle birseyle gelmem , boyle birsey soramam onlar da boyle bisi kabul etmez...
Her zaman sikayetimi BUTON kullanarak yaptim.
Ve genelde taleplerim soyle `konu kilitlenirse, kullanici uyarilirsa vb, gibi,
benımde paso mesajlarım siliniyor adam forum bole seviyesi bole dustu ıstedıgı kadar kaysın ben dıyorum beğenmıyorsan git onun mesajı sılınceğine gıne benım mesajım sılınıyor ama olsun onemlı deıl
benden bahsediyor
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
quote:
Orjinalden alıntı: alper029
Sen tatil etsen ne olur etmesen ne olur .Senin zihniyetindeki bir fanatiğin yönetici olduğu forumu ciddiye alıp yazmak hata zaten. Birlikte oynayın. Körler ile sağırlar,birbirini ağırlar.
baba o yonetici kim?
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
benden bahsediyor
quote:
quote:
baba o yonetici kim?
sen yonetici misin???
yav ne o oyle Truva ati gibi nickin siyah icimizdeki yonetici , valla bilmesek
Valla en fanatiksen arkadas fanatik gormemis.
Ne bilim en azindan senin ayni takimindan olan arkadaslar, diger takimli forum sakinlerini once tahrik edip tartismaya sokup sonra sana sikayet ettirip kafaya gore ceza aldirtmiyorlar
ya adam bize ezik dedi ben de tatili hakettin dedim. bana yönetici muamelesi yaptı
quote:
quote:
benden bahsediyor
quote:
quote:
baba o yonetici kim?
sen yonetici misin???
yav ne o oyle Truva ati gibi nickin siyah icimizdeki yonetici , valla bilmesek
Valla en fanatiksen arkadas fanatik gormemis.
Ne bilim en azindan senin ayni takimindan olan arkadaslar, diger takimli forum sakinlerini once tahrik edip tartismaya sokup sonra sana sikayet ettirip kafaya gore ceza aldirtmiyorlar
Senin bi ara alpyanar yazisi yesildi sen mod diil miydin bi ara ben mi yanlis hatirliyorum ,noldu vaz mi gectin??
yok hoca ben mod falan olmadım. yeşillenmedim yani o olaya hiç aman uzak olsun o işler bana. o kadar da boş değilim. mod; boş vakti bol olan şahısların işidir. ben işten fırsat buldugum anda yazıyorum buraya misal yemege geç inecem bu yüzden hadi ben kaçtım.
quote:
Senin bi ara alpyanar yazisi yesildi sen mod diil miydin bi ara ben mi yanlis hatirliyorum ,noldu vaz mi gectin??
quote:
quote:
baba o yonetici kim?
Valla ben spor bolumunde soyle bi ceza yedim: Iki kere ard arda rahatsiz edici mesaj.
Ya burada deli gibi tartisma oluyor. Forum kurallarina aykiri bir hakeret veya bisi soz konusu degil , bana ozel yaratilmis ceza dan hukum giydim.
Ya burada beni rahatsiz eden 50 tane mesaj var, yani bir taraftarin dediginden baska taraftar rahatsiz oluyor.
Sonra bi mod arkadasa sordum senin ceza burda gozukmuyor seninkini goremedim dedi.
Yani orada sebebi filan yaziliyormus modlar goruyormus cezayi.
Bir kerede oyle haksiz bir ceza verdiler ki forumda , sonra yonetime mail attim ozur dilediler ama ben gne 4 gun cezayi cektim cezayi kaldirmadilar....
Ya adam geliyor tartisma cikariyor, sonra sen cevap veriyorsun, ama ne hakaret ne bisi hicbirsey yok. Sana ceza geliyor boyle biisi olabilir mi?
Forumda cok yonetici var ve bazi yonetici arkadaslar ceza yagdirirken formalarini cikarmiyorlar...
Yani neticede burasi sanal ortam, sen de yetki var bende yok ama olunca bisi olmuyor , bazi arkadaslar Yoneticilerle arkadas olmanin AVANTAJLARINI iyice kullaniyorlar:
`Baba ben bu adama uyuz oldum suna bi ceza ucursana`
Tamam baba...
Eger olay buysa ben buna asla girmedi.
Bir suru mod arkadas var isimlerini vermiyim msn imde ekli.
Bir kere bile boyle birseyle gelmem , boyle birsey soramam onlar da boyle bisi kabul etmez...
Her zaman sikayetimi BUTON kullanarak yaptim.
Ve genelde taleplerim soyle `konu kilitlenirse, kullanici uyarilirsa vb, gibi,
ben seni şikayet ettiigimden dolayı bir 4gün yedin..eğer spor bölümünden sadece 1ceza yediysen bu benim şikayetimden olandır..
quote:
nasıl olduda insanlarda bi mod izlenimi bıraktın anlamadım herkes mod sanıyo yoksa sen gerçekten modsunda bizimmi haberimiz yok
bigün diğer takımdan arkadaslardan biri şifresini bana versin de girip kendıme bi akayım. ordan mod gibi mi gorunuyorum diye
nasıl olduda insanlarda bi mod izlenimi bıraktın anlamadım herkes mod sanıyo yoksa sen gerçekten modsunda bizimmi haberimiz yok
quote:
bigün diğer takımdan arkadaslardan biri şifresini bana versin de girip kendıme bi akayım. ordan mod gibi mi gorunuyorum diye
tamam benim yerime gir şifre benim adımda gizli anladın sen onu
quote:
o kadar da boş değilim. mod; boş vakti bol olan şahısların işidir.
Sen şimdi bütün modlara işsiz, güçsüz, hiçbir baltaya sap olamamış, boş ve gereksiz işlerin adamı, boş insanmı demek istiyorsun?
Kın!
Not: Şakadır
modlar tahrik olmuştur
ayıbettin
quote:
Orjinalden alıntı: electra
quote:
o kadar da boş değilim. mod; boş vakti bol olan şahısların işidir.
Sen şimdi bütün modlara işsiz, güçsüz, hiçbir baltaya sap olamamış, boş ve gereksiz işlerin adamı, boş insanmı demek istiyorsun?
Kın!
Not: Şakadır
güle oynaya banlayın şunu tahrik olmaları lazımdı
quote:
Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*
güle oynaya banlayın şunu tahrik olmaları lazımdı
Ben beşiktaş topiği sandım da içerisi fb li dolu..
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa®
quote:
Orjinalden alıntı: maestro_34
birincisi bu adamın bjkye tekrar gelmesi hataydı... ikinci fenerliler bizim değil,kendi işlerine baksınlar ve ülkemize yaşattıkları puan kayıplarını telafiye çalışsınlar....bi dava onları etkilemez
bu beşiktaşlılarda kendilerini iyice galatasaraylı sanıyorlar alooo uyanın gerçi onlarında puanı kalmadıya alınan kupalara saygımız var
beşiktaş uefa sıralamasında fb den üstedir;)
uzun süreden beri bakmıyorum ama gene üsteyizdir;)
siz 0 puanla -20 avarajla elenirken biz tur atlıyoduk;)
quote:
Orjinalden alıntı: onur19031
nerde tur atlıodunuz şampiyonlar liginde mi?
he he öyle tamam
quote:
quote:
quote:
birincisi bu adamın bjkye tekrar gelmesi hataydı... ikinci fenerliler bizim değil,kendi işlerine baksınlar ve ülkemize yaşattıkları puan kayıplarını telafiye çalışsınlar....bi dava onları etkilemez
bu beşiktaşlılarda kendilerini iyice galatasaraylı sanıyorlar alooo uyanın gerçi onlarında puanı kalmadıya alınan kupalara saygımız var
quote:
Orjinalden alıntı: mehman
he he öyle tamam
quote:
quote:
quote: