Şimdi Ara

Gore Bike Eldiven (Gore-Tex) ve Saç Bandı (Windstopper)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Gore Bike Eldiven (Gore-Tex) ve Saç Bandı (Windstopper)
    GORE BIKE GORE-TEX ELDİVEN ve RÜZGAR GEÇİRMEZ SAÇ BANDI

Arkadaşlar malum önümüz kış. Rüzgarlı ve yağmurlu havalarda ellerimizi korumamız çok önemli. Standart eldivenlerin soğuk havalarda performansları ise çok düşük. Ucuza aldığımız bu eldivenler ellerimizin üşümesini engelleyemediği gibi fren sıkma gibi sorunlara yol açtıkları için düşme riskimizi arttırmaktalar.

Size iki ürün sunacağım. Eldiven ve saç bandı. Bildiğim kadarıyla bu ürünleri Türkiye’de bulmanız da çok zor. Ürünleri yurt dışından aldım. Resimlerde görüldüğü gibi her ikisi de ambalajında ve hiç kullanılmamıştır. Etiketleri üzerindedir. Eldiven Gore-Tex kumaşıdır. Su ve rüzgar geçirmez. Ayrıca nefes alabilir. Saç bandı ise rüzgar geçirmez ve nefes alabilir kumaştan imal edilmiştir. Her iki ürün de kışın 7°C'nin altındaki sıcaklıklarda kullanmak için idealdir.

Eldivenin yurt dışı fiyatı yaklaşık £50 dir (Bugünkü kurla yaklaşık 220 TL):
    http://road.cc/content/review/28816-gore-bike-wear-countdown-iii-gloves

Saç bandının yurt dışı fiyatı ise yaklaşık £19 dir (Bügünkü kurla yaklaşık 85 TL):
    http://www.amazon.co.uk/Gore-Universal-SO-Headband-Black/dp/B005UAWXTQ/ref=sr_1_1?s=sports&ie=UTF8&qid=1430382373&sr=1-1&keywords=Gore+Bike+Wear+Universal+Windstopper+Sof

Ben her iki ürünü toplam 250 TL’ye veriyorum. Yani minimum 30 TL kargo bedeli ve %18 gümrük vergisi (yaklaşık 55 TL) ile birlikte toplamda 390 TL’ye mal edebileceğiniz bu iki ürüne, 140 TL daha az ödeyerek sahip olabilirsiniz.
    Saç bandının bedeni standartdır.

Eldivenin bedeni ise “S”’dir. Bir mezro yardımıyla ölçtüğünüz avcunuz 19,8-21 cm aralığında ise rahatlıkla giyebilirsiniz. İsterseniz “Gore Bike” resmi sitesinden herhangi bir eldivene bakarak beden ölçümü hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
    http://www.goreapparel.com/gore-bike-wear-xenon-gore-tex-gloves/GGXENO,default,pd.html?dwvar_GGXENO_color=9900&start=2&cgid=gbw-men-geartype-gloves&prefn1=ingredientCategory&prefv1=GORE-TEX%C2%AE%20Products&navid=search

Her iki ürün de sıfır olduğu için –denemek için bile olsa- etiketleri söküldükten veya ambalajları açıldıktan sonra iade kabul etmiyorum. Lütfen satın almadan önce eldivenin bedeninin size uygunluğunu kontrol ediniz.

Mersin içi elden teslim edilir. Diğer şehirlere kargoyla gönderilir.

Güle güle kullanmanız dileğiyle.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.[album]

• Albümde Görüntüle

• Albümde Görüntüle

• [/album]

Edit:Orijinal resimleri metne ekleyemedim. Arzu eden olursa gönderebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.[album][/album]
    Fiyat : 250 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Timberland mi Adidas Gore-Tex mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.