Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Gore Oxygen GT AS Jacket Bisikletçiler için Satın Al 26 Aralık 2014 20:44 1 1 Gore Oxygen GT AS Jacket Bisikletçiler için Kendim için getirttiğim fakat bedenime uymadığı için satışa çıkardım. Sıfır fiyatı 250$ ben 450'e bırakıyorum. Siyah renk, L bedendir. http://www.amazon.com/Gore-Bike-Wear-Oxygen-Gore-Tex/dp/B007FQHV0Y Fotoğraflar daha sonrasında eklenecek. Makul takas tekliflerine açığım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Üsküdar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Amazon Kindle Paperwhite 2 - 2014 Modeli Gore Oxygen GT AS Jacket Bisikletçiler için [SATILIK] SLIM Flex Dokunmatik Kablosu SATILIK ÇİZİKSİZ FIFA 11 PAL 40 TL !