quote:Orijinalden alıntı: orangebluYuh lan bu kadar uzun gif mi olurdiyecek söz bulamıyorum izlerken mala bağladım
quote:Orijinalden alıntı: orangebluYuh lan bu kadar uzun gif mi olurGif değil kısa film Komedi ve aksiyon çok hoşuma gitti
quote:Orijinalden alıntı: furkangunes04Gif değil kısa film Komedi ve aksiyon çok hoşuma gitti Alıntıları Göster insanların ömrünü yedin easy toon
quote:Orijinalden alıntı: Red JohnSonunu getiremedimAlıntıları Göster aga baktım bitcek gibi değil gittim bir paket çekirdek aldım bakalım polislerden kaçıo şimdi nolcak
quote:Orijinalden alıntı: wortexxx güzeldi. /> buda çok iyi ya ilkten çakmadım yaklaşıyo sandım habire kısa süre sonra anlaşılıyo ama çok kaliteli geldi gözüme :D
quote:Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPilquote:Orijinalden alıntı: wortexxx güzeldi. /> buda çok iyi ya ilkten çakmadım yaklaşıyo sandım habire kısa süre sonra anlaşılıyo ama çok kaliteli geldi gözüme :DAlıntıları Göster Çay içer miyiz?
quote:Orijinalden alıntı: -Pisagor- Çay içer miyiz? /> 5 Dakikadır yaklaşmasını bekliyerek izliyordum yeni farkettim
quote:Orijinalden alıntı: BacklinkHala bitmedi laaaaa Alıntıları Göster bitti valla bitti sonuna kadar izledim
quote:Orijinalden alıntı: gndz_bitti valla bitti sonuna kadar izledim Alıntıları Göster Diyeydin mısır patlatırdık