Şimdi Ara

Gorenje WA72105 Çamaşır Makinesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
4.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Makineyi bu yılın Mayıs ayından beri kullanıyorum. Çok memnunum. Çamaşırları çok güzel temizliyor, sessiz ve kullanımı kolay bir makine. Makine yıkama süresince kalan süreyi dijital olarak gösteriyor ve işi bittiği zaman sinyal ile sizi uyarıyor.

Bana göre tek sorun ücretsiz garanti süresinin 2 yıl olması ve süreyi uzatmak istediğinizde 125 TL ücret talep etmeleri. Ben süreyi uzatmadım. Doğru mu yaptım bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiveran

Makineyi bu yılın Mayıs ayından beri kullanıyorum. Çok memnunum. Çamaşırları çok güzel temizliyor, sessiz ve kullanımı kolay bir makine. Makine yıkama süresince kalan süreyi dijital olarak gösteriyor ve işi bittiği zaman sinyal ile sizi uyarıyor.

Bana göre tek sorun ücretsiz garanti süresinin 2 yıl olması ve süreyi uzatmak istediğinizde 125 TL ücret talep etmeleri. Ben süreyi uzatmadım. Doğru mu yaptım bilemiyorum.

Selamünaleyküm

Ben de çamaşır makinesi alma arefesindeyim. Bu makineyi de araştırdım fiyatı uygun geldi. Candoğan arkadaşımız da öneriyor. Yalnız teknosaya gittiğimde - orada 699 tl - satış görevlisi servisinden dolayı hiç önermedi. Yarın bir gün garanti bittiğinde bir parça arızası verse ellerinde olmadığı için dışardan getirecekler , bu da pahalıya patlayacak,uzun sürecek. Ya da uğraşmamak için 10 liralık parçaya 200 tl diyecek dedi. Bu fiyat bana da abartılı gelse de Goronjenin 2000 devirli modelinin ekran yada kart arızası için 800- 900 tl istediklerini yine bu formda okudum. Açıkçası bunlar beni markadan soğuttu. Ama yine de tam karar vermiş değilim.

• Arkadaşlar başlıkta belirtilen makinayı almaya karar verdim yalnız 2 soru var kafamda:

1.Ben Karabük'teyim, servis ağı nasıldır?Makina bozulduğunda bilindik markalarda olduğu gibi hizmet alabilecek miyim?

2.Gorenje kendi sitesinde ürünlerine 3 Yıl garanti verdiğini söylüyor.Kliksa'da ise 2 Yıl yazıyor.Hangisi geçerli?

Bir an önce çamaşır makinası almak istiyorum o nedenle cevaplarınızı esirgemeyin.

@candoğan62
    Özellikle sizin tavsiye ettiğiniz bir ürün olarak cevaplarınızı merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 24 Ağustos 2012; 15:54:51 >
  • gorenje artık enplus mağazalarında satılıyor ve enplus servis hizmeti veriyo ServisPlus adı altında. Hem fiyatı iyi hem de performansı. Bir markayı sadece tek bir sorunda karalamak oldukça yanlış. Makine oldukça sessiz, çin üretimi falan da değil, avrupanin çeşitli yerlerinde üretiliyor. avrupada hatrı sayılır bir pazar payı var. Beko'ya, Arçelik'e üretim yapan bir firmadan bahsediyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.