Şimdi Ara

Görev çubuğu açılan küçük pencereler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görev çubuğunda benzer görevleri gruplandırmıyorum. Eski alışkanlık ayrı ayrı gösterince daha rahat kullanımı oluyor. Fakat her pencere üstüne gittiğimde küçük pencere açılıyor. bu beni çok rahatsız ediyor bazen yanlış yerlere basabiliyorum. bunu kapatmak için sistem/gelişmiş sistem ayarları/performans seçeneğinde olan tiklerin tamamınıda kapatsam değişen bir şey olmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üufarkı -- 12 Kasım 2023; 11:59:56 >

• saatin en sağına gidip sağ tuş yap peek özelliğini kapa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 12 Kasım 2023; 12:16:19 >
  • potti34 P kullanıcısına yanıt

olmadı hocam. sizin dediğiniz yerde peek özelliklerini kullan flu idi. gelişmiş sistem ayarları/performans seçeneğinden/ peek özelliklerini kullan seçeneğini aktifleştirdim, dediğiniz yerin fluluğu gitti. aç kapa yaptım değişen birşey olmadı. teşekkür ederim.

• regedit
    • HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Advanced
    • Yeni / DWORD Değeri (32 bit)
    • ExtendedUIHoverTime
    • Ondalık Değer: 30000

pc yeniden başlat....geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 12 Kasım 2023; 13:34:26 >
  • potti34 P kullanıcısına yanıt
    • Oldu hocam teşekkür ederim. Çok sağol ÇÖZÜLDÜ. Sonradan konuya bakacaklara bilgilendirme olarak: 4. basamakta yazan ExtendedUIHoverTime yani yeni oluşturduğumuz klasörün adını bu şekilde yapıyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.