Şimdi Ara

Görev Mars: Bütçe 16000TL 'En iyi oyun sistemini topluyoruz' video inceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
8
Favori
21.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben buna yakın bir sistemi yarı fiyatına toplamıştım, ses kartı asus sonar, ekran kartı tek, ekran asus 27'', bi de işlemci xenon yerine üst seviye bir i7, ram aynı harddisk 4.5tb + 256 gb sdd, güç kaynağı seasonic kasa da high tower oyun kasası

• o paraya gsx 1300 yapar pasa pasa gezerim :)

• son zamanlara izlediğim en keyif verici video bu oldu
  • ilk defa bir hd videosu sonuna kadar izletti kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe Mars "16.000 TL'ye Sistem Topluyoruz ama Crysis 3 oynayamıyoruz" :P :D

• güzel video olmuş parçaların birleştirilmesinide gösterseydiniz daha iyi olurdu sonuçta ben dahil bilmeyenler olabilir belki bu kasa için degil ama ilerki toplama bilgisyarlada parça birleştirmeyide görüntüler arasına eklerseniz çok güzel olur.

• arkadaşın biri arada gelip rahatsız etsede genel olarak soluksuz izledim diyebilirim. ellerinize sağlık...

• 4x Titan falan bekliyordum 16,000$ diyince.

• Videodaki CM stacker'ı kullanıyorum 2008de almıştım 5 sene sonra bile böyle bir sistem için kullanılması gururlandırdı beni Q9450 + Palit 8800 GT yaşıyor içinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16000 TLye 5 gun ferrari kiralardiniz o daha cok tatmin ederdi
  • ARABA PARASINA RÜyA BİLGİSAYAR OLMAZ EV PARASI LAZIM EV

ben burdan bunu anladım rüya bilgisyar dediğinde 3 tane 2k monitörde 3d oyun oynata bilmek lazım .oda bu sistemin tam 6 katına tekabul ediyor yaklasık 45 milyar fln harcamak lazım demekki .ama ben titan video incelemesinide beğenememiştim o kartın sürücülerinin eksik olduğunu fln düşünüyorum 2 tane gtx 690 ile bence daha performanslı olurdu bide oyunlar 4 çekidek kullandıkları için işlemcinizin 12 çekirdeğini kullanmamıştır.

gerçek para olsa bence donanım haber daha iyi bi rüya bilgisayar toplardı.monopoly parasıyla bukadar oluyor .sizi tebrik ediyorum gendee güzel bi deneme olmus

• Güzel inceleme olmuş, teşekkürler.
  • 2K monitörüm için GTX 7XX serisini beklemem gerektiğinin kanıtı oldu bi video.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

4x Titan falan bekliyordum 16,000$ diyince.

16 bit TL olacak.

Ayrıca 2 adet GTX 690 olsaydı oyun performansı daha yüksek olabilirdi.
  • bu videodan sonra agzimizin suyu silip elde ettigimiz sonuc nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zZzerk

İşte bu Battlefield 3 içinde Multiplayer modunda deneseydiniz ŞAHANE olurdu...
    +1 de Render olsaydı dolu dolu olurdu...
    Yinede teşekkür ederiz donanım haber ve ekipmanların Türkiye dist...lerine

İşte özlenen Tavsiye sistem videoları çoğu insan bu sistemi örnek alarak çoğu hatadan dönecektir.

Burada maksat yıkıcı değil yapıcı eleştiri yapılmasıdır.Bazı art niyetli arkadaşlar sayesinde böyle etkinliklerden mahrum kalmak istemiyoruz.
    Lütfen insanların hevesini kırmayınız... :)

Render konusuna katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

4x Titan falan bekliyordum 16,000$ diyince.

16 bit TL olacak.

Ayrıca 2 adet GTX 690 olsaydı oyun performansı daha yüksek olabilirdi.

evet tl olduğunu gözden kaçırmışım. (:
    Yinede 4x slı pek istendiği verimi veremese bile o parayı veren öyle bir sistem alırdı diye düşnüyorum. Ayrıca 690 daha perf.lı haklısın.
  • abi müthiş bir inceleme videosu olmuş... quad core 9800gt ekran kartlı masaüstü bilgisayarımı kırıp çöpe atasım geldi :)) bu tür videoların devamını bekliyoruz.

• Çok güzel olmuş, zevkle izledim 2k çözünürlüğe henüz hazır değiliz anlaşılan 1080 p devam
  • bundan sonrası buzlu badem
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.