Şimdi Ara

Görev yaparken kullandığım bikaç ipucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bari bunu göstereyim siz şimdilik. bunları anlamak zaten kolay da bunlara bakarak yapmanız en azından rehber hazrılanana kadar.

1.Öldürme görevidir. öldürmemiz gereken canavarın adı burada yazar Agumon Hunt gibi düşünün. altını çizdiğim yer agumon

2.Öldürme görevidir. captain agumon hnut gibi düşünün. altını çizdiğim yazıyı görürsenin agumon cinsinin captainlerini öldürmelisiniz

3.Canavardan hediye kutusu düşürme görevinin yazısıdır bunu anlamak için "L" yani quest logunu açmalı ve o göreve bakmalısınız. burda kırmızılı yazan isim %90 öldürmeniz gereken digimondur.

4. bunu sildim anlamsızdı.

5.Bu yazıyı gördünüzde anlamanız gereken su ya haritaları gezip size görev veren adamlardan biriyle konuşmanız gerek yada ana mapteki görev vericilerden biriyle konuşmalısınız. cok kolay görevlerdir. genelde bundan sonra yüksek expli görevler açılır.(5. imagey iyükleyemiyorum dosya büyük diyor 200 kb ye nasıl resim sıgdabilirim ki? 2 tane)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kem733 -- 18 Temmuz 2009; 18:56:34 >

• Yanlış anlamayın ikinci resmi koyabilmek için yazdım üst üste yoksa iki resmin toplam boyutu 200 kb ye geçmemeli diye nasıl hazırlıyacam bulamadım. imageshare yi de kullanacak kadar zamanım yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.