Şimdi Ara

Görev Yöneticisi Yönetici Tarafından Devre Dışı Bırakıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sorunumu konu başlığında kısaca belirttim. Bununla ilgili sitede bir kaç konu başlığı daha açılmış oralarada göz attım ancak sorunum biraz daha farklı bir boyut kazandığı için tekrar bir konu açma gereksinimi hissettim. Öncelikle Görev yöneticisine ulaşamıyorum , diğer başlıklar altındaki arkadaşların önerilerini irdeledim. Çalıştıra 'gpedit.msc' komutuyla girip ordan düzeltiyorum sorunu ancak bu bir kaç dakika sürüyor. Görev yöneticisine erişiyorum ancak bir kaç dakika sonra tekrar eski haline dönüyor. Combofix ile taradım sorun düzelmedi. Yine forumdan bir arkadaşın önerisiyle 'Superantispyware' programını tarattım. Sorun da burda ortaya çıktı altta resimde de gözüktüğü gibi program sorun yaratan dosyaları tespit ediyor. Bunları sil dediğimde de siliyor ancak ardından hemen tekrar tarattığımda aynı dosyaları tekrar buluyor. Trojan Remover programı ile de taradım o da tespit etti sildim ancak aynısı o programda da oldu. Hemen tekrar tarattığımda yine buluyor. Bu sorundan format atmadan kurtulmamın bir yolu var mı ? Bu dosyaları nasıl bilgisayarımdan silebilirim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: nymphetamine

Merhaba arkadaşlar sorunumu konu başlığında kısaca belirttim. Bununla ilgili sitede bir kaç konu başlığı daha açılmış oralarada göz attım ancak sorunum biraz daha farklı bir boyut kazandığı için tekrar bir konu açma gereksinimi hissettim. Öncelikle Görev yöneticisine ulaşamıyorum , diğer başlıklar altındaki arkadaşların önerilerini irdeledim. Çalıştıra 'gpedit.msc' komutuyla girip ordan düzeltiyorum sorunu ancak bu bir kaç dakika sürüyor. Görev yöneticisine erişiyorum ancak bir kaç dakika sonra tekrar eski haline dönüyor. Combofix ile taradım sorun düzelmedi. Yine forumdan bir arkadaşın önerisiyle 'Superantispyware' programını tarattım. Sorun da burda ortaya çıktı altta resimde de gözüktüğü gibi program sorun yaratan dosyaları tespit ediyor. Bunları sil dediğimde de siliyor ancak ardından hemen tekrar tarattığımda aynı dosyaları tekrar buluyor. Trojan Remover programı ile de taradım o da tespit etti sildim ancak aynısı o programda da oldu. Hemen tekrar tarattığımda yine buluyor. Bu sorundan format atmadan kurtulmamın bir yolu var mı ? Bu dosyaları nasıl bilgisayarımdan silebilirim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sistem geri yükleme yapın sorundan önceki bir zamana PC geri yükle ama muhakkak combofix ve antispayweri kurmadıgın bir zaman olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CEM0KA

quote:

Merhaba arkadaşlar sorunumu konu başlığında kısaca belirttim. Bununla ilgili sitede bir kaç konu başlığı daha açılmış oralarada göz attım ancak sorunum biraz daha farklı bir boyut kazandığı için tekrar bir konu açma gereksinimi hissettim. Öncelikle Görev yöneticisine ulaşamıyorum , diğer başlıklar altındaki arkadaşların önerilerini irdeledim. Çalıştıra 'gpedit.msc' komutuyla girip ordan düzeltiyorum sorunu ancak bu bir kaç dakika sürüyor. Görev yöneticisine erişiyorum ancak bir kaç dakika sonra tekrar eski haline dönüyor. Combofix ile taradım sorun düzelmedi. Yine forumdan bir arkadaşın önerisiyle 'Superantispyware' programını tarattım. Sorun da burda ortaya çıktı altta resimde de gözüktüğü gibi program sorun yaratan dosyaları tespit ediyor. Bunları sil dediğimde de siliyor ancak ardından hemen tekrar tarattığımda aynı dosyaları tekrar buluyor. Trojan Remover programı ile de taradım o da tespit etti sildim ancak aynısı o programda da oldu. Hemen tekrar tarattığımda yine buluyor. Bu sorundan format atmadan kurtulmamın bir yolu var mı ? Bu dosyaları nasıl bilgisayarımdan silebilirim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sistem geri yükleme yapın sorundan önceki bir zamana PC geri yükle ama muhakkak combofix ve antispayweri kurmadıgın bir zaman olsun.

Dediğinizi denedim ancak geri döndürebileceğim en önceki sistem geri yükleme noktası 2 gün öncesi olduğundan bir işe yaramadı maalesef. Açıkcası bu sorunun ne zaman oluştuğu hakkındada bir fikrim yok ben bugün farkettim ama belki üç dört haftadır bu şekilde. Eğer önerebileceğiniz daha alternatif bir çözüm varsa çok memnun olurum. Bir de acaba bu trojenler bilgisayar performansını ne derecede etkiler ? Yoksa sadece yaptıkları kayıt defterini ve görev yöneticisini devre dışı bırakmak mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymphetamine -- 25 Kasım 2013; 8:48:26 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CEM0KA

quote:

Dediğinizi denedim ancak geri döndürebileceğim en önceki sistem geri yükleme noktası 2 gün öncesi olduğundan bir işe yaramadı maalesef. Açıkcası bu sorunun ne zaman oluştuğu hakkındada bir fikrim yok ben bugün farkettim ama belki üç dört haftadır bu şekilde. Eğer önerebileceğiniz daha alternatif bir çözüm varsa çok memnun olurum. Bir de acaba bu trojenler bilgisayar performansını ne derecede etkiler ? Yoksa sadece yaptıkları kayıt defterini ve görev yöneticisini devre dışı bırakmak mıdır ?

2 gün öncesine ayit sistem geri yükleme noktası yokmu? Eğer yoksa, birönceki aya ayit geri dönüş noktasına bakabilirmisiniz.
    Advance System Care 7 indir ve bilgisayarı derinlemesine tarattır.

Windows7 için: Aşağıdaki kodları Not Defterine yazdıktan sonra "Gorev.reg" gibi uzantısı .reg olarak şekilde masaüstünüze kaydedin ve kapatın.

Windows Registry Editor Version 5.00 

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
    "DisableTaskMgr"=dword:00000000

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Group Policy Objects\LocalUser\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
    "**del.DisableTaskMgr"=" "

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\system\]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
    "DisableCAD"=dword:00000000

Daha sonra Gorev.reg dosyasını çalıştırın. Durum çubuğu üzerinde sağ tıkladığınızda Görev Yöneticisi ifadesi artık aktif durumda olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 25 Kasım 2013; 13:05:27 >

• 2 günden daha önce yaratılmış bir sistem geri yükleme noktası bulunmuyor. Şimdi Advanced System Care indiriyorum onu da deneyeceğim. Diğer önerdiğiniz seçeneği de denedim ancak not defterini oluşturup kaydettikten sonra çalıştıramıyorum. Çünkü görev yöneticisinde verdiği uyarıyı kayıt defterinde de yapıyor. 'kayıt defterine erişim yöneticiniz tarafından engellendi ' gibi bir uyarı veriyor :/
  • quote:

2 günden daha önce yaratılmış bir sistem geri yükleme noktası bulunmuyor. Şimdi Advanced System Care indiriyorum onu da deneyeceğim. Diğer önerdiğiniz seçeneği de denedim ancak not defterini oluşturup kaydettikten sonra çalıştıramıyorum. Çünkü görev yöneticisinde verdiği uyarıyı kayıt defterinde de yapıyor. 'kayıt defterine erişim yöneticiniz tarafından engellendi ' gibi bir uyarı veriyor :/

Kardeş; Task Manager fix'ini dene bi> http://www.taskmanagerfix.com/
    Alttaki işlemleride deneyebilirsin.

1. Başlat > Çalıştır'a gpedit.msc yazarak acılan Grup ilkesi penceresinden sol bölümden Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Sistem > Kayıt Defteri düzenleme araçlarına erişim engelle seceneğine çift tıklayın Yapılandırılmadı seçin.

2. Başlat Çalıştır'a REG add HKCUSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f komutunu girin

3. Başlat > Çalıştır'a Regedt32 yazarak calıstırmayı deneyin..

4. Adware Spyware Antivirus programları ile sisteminizi taratın düzelip düzelmediğine bakın

5.www.regeditx.com sitesinden register programına alternatif register editor kullanabilirisiniz. >http://dcsoft.com/products/regeditx/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.