Şimdi Ara

GÖREVİ YAPAMIYOM YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wenom swamp silk retrieve görevini bi türlü yapamadım lost silk getir diyo nerden bulabilirim?

• maymun gibi bi heykel var haritaaya baktınmı orada kutuları kırcan ıcınden cıkıyo
  • http://forum.donanimhaber.com/m_11519509/tm.htm
    bunu sileyim mi beyler ?? işe yarıyo gibi durmuyo.. bu kasıntı pc de ben bide story 2 yazıcam die uğraşıyorum anlatımım bu kadar mı kötü?? yani bi b.. a yaramicaksa harcadığım vakte yazık ben burda ailemle vakit geçiririm çok daha ii..
    böyle sorular geldikçe kendimi kötü hissediyorum.. tepkim çok sert olduysa eer sry bana hakaret gibi geliyo... eğer gerçekten anlatımı kötüyse söyleyin bende ona göre yazayım yada sileyim..
  • Benim de kıyıda köşede kalmış bir konum vardı.
    Gittikçe altlara doğru kaymaya başladı, ben birşey demedim ve sessiz kaldım. Aşağılara indikçe o konu hakkında soru soranların sayısı fazlalaştı. Madem değeri bilinmiyor ben neden başkalarına "KADİRŞİNASLIĞI" öğreteyim ki? Bırakın gitsin, gitsin ve böyle saçma sorulara cevap verilmesin.
    Ne güzel forum alt tarafa bir buton koymuş, farkeden var mı?

• üst konu olabılırmı acaba bazı topic'ler?
  • Ciddi sinirlendim sövesim var ama konuşmuyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteRider -- 29 Ocak 2007; 20:16:47 >
  • Bence fazla bir işe yaramaz. Adamın öğrenmeyip hazıra konmaya niyeti varsa bırak üst konu olmasını gözüne soksan görmez, görmek istemez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.