Şimdi Ara

Görevler Hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben gorevleri yapıyorum fakat bitdi yazıo vermeye gidiyorum bitmedi gibisinden şeyler cıkıyor bazılarını verebılıyorum ama baılarını veremıyorum ne yapmam gerek vermem için bilgisi olan ?

• yokmu sizde boyle bi sorun ?
  • Bazi gorevler bugda, dedigin gibi bazilari veriliyor bazilari verilmiyor. K2 iste her zamanki gibi bugla dolu oyun.

Eger lvlin dusukse burning skeleton gorevi 50 lvla kadar sinirsiz yapilabiliyormus. Surekli 1m ex veriyormus.
  • beklıycez yani bugların bitmesini.aladım saolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Bazi gorevler bugda, dedigin gibi bazilari veriliyor bazilari verilmiyor. K2 iste her zamanki gibi bugla dolu oyun.

Eger lvlin dusukse burning skeleton gorevi 50 lvla kadar sinirsiz yapilabiliyormus. Surekli 1m ex veriyormus.

Bu görev takıları da mı bugda.Daha demin yaptım para ve exp verdi sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeLanKoLia*

quote:

Bazi gorevler bugda, dedigin gibi bazilari veriliyor bazilari verilmiyor. K2 iste her zamanki gibi bugla dolu oyun.

Gorev takilarindan bazilari bugda, ancak benim gordugum kadariyla gorevi hic yapamiyorsun, sana gene para ve exp vermis.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MeLanKoLia*

quote:

Gorev takilarindan bazilari bugda, ancak benim gordugum kadariyla gorevi hic yapamiyorsun, sana gene para ve exp vermis.

Yok ben yaptım komple vermedi Şaka bi yana kalktı mı ki artık takılar

• Gorev takilarinin gorevleri bug ta malesef
  • Ben ex versin diye gorev takilari gorevlerini yaptim. Belt, pendant, kupe(1 tane) ve yuzuk (1 tane) gorevlerini yaptim o gorevlerde bug yok. Ex gelsin diye diger yuzuk ve kupe gorevlerine baktim ama onlar kaldirilmis heralde, cunku bulamadim.

Bunlar disinda bugda olan gorevler benim gordugum kadariyla : Hornet, Ash Knight, Haunga Warrior, Dts, Lamia, Uruk Hai.
  • Yanlış Görmüssün Ben O Sölediğin Görevlerin Hornet, Ash Knight, Haunga vb. Hepsini Sorunsuz Bir Şekilde Yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouCannotChangeYourFate

Yanlış Görmüssün Ben O Sölediğin Görevlerin Hornet, Ash Knight, Haunga vb. Hepsini Sorunsuz Bir Şekilde Yaptım

Ne zaman yaptin? Chaos patch geldikten once mi sonra mi? Cunku ben bazilarini bugun bazilarini dun denedim, soylediklerimin hepsi bende bugda. Hatta o yukaridakilere treant gorevini de ekleyebilirim. Onu da yaptim ancak verilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 11 Aralık 2009; 21:40:37 >
  • Chaostan 1-2 Gün Önce Yaptım Chaosta O Görevler Buga Girdimi Bilmiyorum Yanlış Bilgi Verdiysem Özür Dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.