Şimdi Ara

Gorilla Glass 3'lü HTC M8 camı dağıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eGameCenter

Sadece gorilla glas mi kirilmisti

Evet sadece ön cam gitti. Dokunmatik vb. tüm özellikleri gayet iyi çalışıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neverwinter81 kullanıcısına yanıt
    uygun fiyata alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: suleyman01a

uygun fiyata alabilirim

Satmayı düşünmüyorum, cihazı yaptırıp kullanacağım. Daha hevesimi bile alamadım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neverwinter81

quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Hocam ne kadar yükseklikten halıflexe düşürdün de böyle oldu

1-1.5 metreden fazla değil. Yan düştü. Darbeyi aldığı yer belli. Çatlak oradan başlamış. Yani böyle yerde sekme, yuvarlanma falan olmadı.

O kadar nasıl kırıldı hocam valla garip
  • Neverwinter81 kullanıcısına yanıt
    satarsanız bi koşede bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Neverwinter81

quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Hocam ne kadar yükseklikten halıflexe düşürdün de böyle oldu

1-1.5 metreden fazla değil. Yan düştü. Darbeyi aldığı yer belli. Çatlak oradan başlamış. Yani böyle yerde sekme, yuvarlanma falan olmadı.

Bir gariplik var bu işte benim okulda 3 kere sert mermere düştü telefon yan taraflarında hafiften ezilme var ama ekrana hiç birşey olmadı kalın çerçevenin olması ekranı korunmasını sağlıyor galiba.
  • abartmagin sadece cam deisicek 200 tl cvarnda

• Kardeş fotoyu büyütmeden ipadden bakınca sol ortadaki kısımın çatladığı anlaşılıyor ama küçük uzayan çizgiler varya onlar duvar kağıdı deseni gibi duruyor valla fotoyu büyütünce anladım baya kötü olduğunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçenlerde daha alalı 2 hafta olmuştu.
    yaklaşık 75 cm yükseklikteki bir yere kosarak çıkayım dedim tabi elimde M8.
    ayağım takıldı sağ elimdeki telefonu beton zemine ekranı betona değecek şekilde çarptım.öyle böyle değil baya bir sert çarptı ama ekran camına hiçbirşey olmadı.sadece sağ altta hafif çizikler oldu diye sevinirken, birden ses açma kapama düğmelerinin olduğu bölümde kasa baya bi açılmış olarak gördüm.o bölümde ekrana bastırınca ekran içe doğru göçüyor ama fazla değil.telefonun tüm özellikleri çalışıyor.
    arkadaştaki gibi benim telefonda yurtdışı garantisi yok.HTC türkiye servisine göndersem ne kadara mal olur acaba tamiri yada kasanın değişimi.sanki tornavidayla biraz ittirsem yerine geçecek gibi duruyor ama kendime güvenemiyorum.yootube den kasayı çıkarma videoları izledim ama geri toplayamam diye korkuyorum.
  • Aynen söylediğiniz gibi 1 defaya mahsus kırılan ekranların ilk 6 ayda değişimi ücretsiz yapılıyor linke bakabilirsiniz HTC ekran
  • S4 400'den başlıyor sen düşün biraz da araştırma yap İnternet'ten değil çık dolaş sor.
  • Geçmiş olsun hocam , iyi halletmişsin 260 liraya.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.