Şimdi Ara

görsel digimon turnuva

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • digimonda oyunda olucak bu turnuva arenada yapıcağız herkez geldi sizde gelin turnuvaya girmek istiyenler lütfen yazsın.sorunu olanda sormak istediği her konuda soru sorsun lütfen

• Biraz daha açıklarmısın hangi server hangi channel
  • kimse yok mu girmek istiyen girmek istiyen varsa digimonun adını ve lv sini hangi digimon olduğunu açıklasın gerekli bilgileri talep ettik ten sonra söyleyeceğim
  • evet doğru söylüyor arkadaşlar bakmayın sizde katılın
  • Bu kadar aptalca bi konu olamaz sanki oyuna giriliyoda görsel digimon turnuva yapıcaz bi de
  • senin yaptığın turnuvadan akıllı bir fikir ama ya boş yazı yazma ya hiç yazma senin turnuva saçma diye benimkisine laf demek zorunda değilsin oyuna girebiliriz aslında defecan söyle o girebiliyorrmuşbir rivayete göre belki sende girersin
    quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

Bu kadar aptalca bi konu olamaz sanki oyuna giriliyoda görsel digimon turnuva yapıcaz bi de
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemal_raul

senin yaptığın turnuvadan akıllı bir fikir ama ya boş yazı yazma ya hiç yazma senin turnuva saçma diye benimkisine laf demek zorunda değilsin oyuna girebiliriz aslında defecan söyle o girebiliyorrmuşbir rivayete göre belki sende girersin
    quote:

Bu kadar aptalca bi konu olamaz sanki oyuna giriliyoda görsel digimon turnuva yapıcaz bi de

edit:Turnuvayı devam ettirmek için bazı düşüncelerim var.Kimin Şampiyon olacağını hala merak ediyorum
    Ben hesabı amcildoya vercem.Artık girsede oynamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 15 Ağustos 2007; 8:40:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neden orçun neden ben istesem girelim internette bi link burdum orda çok güzel anlatıyo bazı kişilere verdim olmuyo diye birşey demediler
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kemal_raul

senin yaptığın turnuvadan akıllı bir fikir ama ya boş yazı yazma ya hiç yazma senin turnuva saçma diye benimkisine laf demek zorunda değilsin oyuna girebiliriz aslında defecan söyle o girebiliyorrmuşbir rivayete göre belki sende girersin
    quote:

edit:Turnuvayı devam ettirmek için bazı düşüncelerim var.Kimin Şampiyon olacağını hala merak ediyorum
    Ben hesabı amcildoya vercem.Artık girsede oynamam

• imzaan biraz abartıya kaçmış
  • seninkisi gibi işte herkez istediği gibi anlarmış
  • Evet herkes istediği gibi anlar
  • ben üye bile olamadımki turnuvaya katılayım gardaş
  • beni üye olmak istiyom nerden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.