Şimdi Ara

GÖRÜLMEMİŞ FLASH BELLEK KAMPANYASI 64 GB...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    TOSHIBA 64 GB. ORJİNAL AMBALAJINDA SIFIR.............

GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK KAMPANYA ELİMDE ADETLİ OLARAK MEVCUTTUR.......

ÇOKLU ALIMLARDA LÜTFEN PM YOLUYLA FİYAT SORUNUZ....

Adet fiyatı 65 tl..... teldende iletişimede geçebilirsiniz... 0554 514 10 33 Onur..

https://store.donanimhaber.com/96/24/92/962492608e8e1e36ac42a59ed763a3be.jpg
     GÖRÜLMEMİŞ FLASH BELLEK KAMPANYASI 64 GB...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrenalin876 -- 14 Aralık 2012; 10:30:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Resim çok büyük ilanı göremiyoruz....Ayrıca okuma yazma hızlarını da yazar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehanik -- 14 Aralık 2012; 9:44:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehanik

Resim çok büyük ilanı göremiyoruz....Ayrıca okuma yazma hızlarını da yazar mısınız?
    aşağıda mevcuttur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrenalin876 -- 14 Aralık 2012; 10:29:25 >

• özelliklerini alıntı yapıyorum .....

Toshiba 64 Gb Flash Bellek Kısa Süreliğine Piyasada En Ucuza !..

*64 Gb Kapasite
    *USB2.0 Hi-Speed ve USB1.1 uyumlu
    *17 Mb/sn maksimum okuma hızı
    *6 Mb/sn maksimum yazma hızı
    *Ücretsiz Transmemory güvenlik yazılımını web sitesinden indirebilme
    *Dizüstü ve kişisel bilgisayar ile USB girişli cihazlarda kullanılabilir
    *Çıkartılabilir disk olarak: Windows 7, Windows Vista, Windows® 2000, Windows® XP veya Mac OS10.0.2 ve sonrası ile USB arabirimi (Tip A).
    Readyboost Özelliği: Windows 7 ve Vista ile kullanılabilir.
    Readyboots Özelliği Nedir?
    *Readyboots özelliği ile bu usb belleği aynı zamanda bilgisayarınızda harici bir ram olarak kullanabilir ve bu sayede bilgisayarınız'ın yavaşlamasından kaynaklanan performans düşüklüklerini giderebilirsiniz.Readyboots özelliği ile bu ram harici olarak 2 - 4 gb ram özelliği katmakta ve bilgisayarınız'ın performansında gözle görülür derecede artış sağlamaktadır.
    *Belliğin USB2.0 Hi-Speed olması ile veri transferleri diğer bir çok belleğe göre daha hızlıdır ve aynı zamanda bu özelliği ile Readyboots özelliğinide tam performans kullanmanız sağlanmaktadır.
    *Toshibanın ürünlerdeki kalitesi bir dünya markası olmasını sağlamıştır ve usb bellekleride diğer bir çok ürünü gibi kalitelidir.
    *Aynı zamanda sahip olduğu 64 gb bellek ile ortalama olarak 4 mb boyuntunda hesapladığımız müziklerden ortalama "16250" adet müzik ve yine 14,2 megapiksellik bir kamera ile çekilen fotoğraflardan ortalama "17000" fotoğraf depolayabilirsiniz, yani arşiv yapmanız açısından ideal bir usb bellektir diyebilirim.Hem portatif bir depolama aracı, hemde çok işlevsel bir usb bellek, aynı zamanda toshiba kalitesi ile ve hemde bu fiyata.
    *Bu bellek ile full hd televizyonunuzda filmler izlemenizde mümkün,ayrıca hızlı olmasından dolayı film izlerken herhangi bir yavaşlama yaşamadan filmlerinizi rahatlıkla izleyebilirsiniz.

• Bunun orjinal toshiba olduğuna eminmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesua

Bunun orjinal toshiba olduğuna eminmisiniz.

ürün kendi itahalatımızdır...eğerki orjinalliğinden şüphe duyarsanız iade alabilirim....

• quote:

Orijinalden alıntı: adrenalin876

Arkadaşlar 1 gigabyte = 1024 megabytes olduğuna göre 64gbx1024=65536mb yapar. Bunu 6'ya bölersek 10922 saniye çıkar ki, biz bu flash belleğin tamamını 10922 saniyede yazabiliriz. 10922 saniye kaç saat yapar onu da siz hesaplayıverin artık canım, ben sıkıldım gidiyorum....

Not: 10922/60=182 saat çıkarsa işleminiz doğrudur....182 saatte yaklaşık olarak 7,5 gün yapar.....

Benden bu kadar yorumunu da siz yapın artık.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    128 GB FLASH BELLEK Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

*7 Mb/sn maksimum yazma hızı

Arkadaşlar 1 gigabyte = 1024 megabytes olduğuna göre 64gbx1024=65536mb yapar. Bunu 6'ya bölersek 10922 saniye çıkar ki, biz bu flash belleğin tamamını 10922 saniyede yazabiliriz. 10922 saniye kaç saat yapar onu da siz hesaplayıverin artık canım, ben sıkıldım gidiyorum....

Not: 10922/60=182 saat çıkarsa işleminiz doğrudur....182 saatte yaklaşık olarak 7,5 gün yapar.....

hocam özelliklerini alıntı yaptığımı belirtmiştim.....ama toshıbanın sitesine baktım şimdi..buyrun link burada http://www.toshiba-memory.com/en/usb_drives.html

Ayrıca yaptığınız hesap doğru olabilir fakat siz sürekli yazmak istiyorum diyorsanız size gelmez...ama benim gibi 3d's max , rhinoceros gibi çizim programı kullanıcıları için gayet güzel bir ürün...

Sizin belirttiğiniz gibi bu bir hard disk değil flash bellekdir...... eğerki sn. de 480 mb gibi bir işlem istiyorsanız harici hard disklere yönelmeniz daha iyi olacaktır....

• quote:

quote:

Hesap yanlış... 10922 saniye 60 a böldüğünüzde 182dk çıkar saat değil... oda yaklaşık 3 saat eder.. buda hiç de abartılacak bir durum değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayteck

quote:

quote:

Hesap yanlış... 10922 saniye 60 a böldüğünüzde 182dk çıkar saat değil... oda yaklaşık 3 saat eder.. buda hiç de abartılacak bir durum değil.

hesabın doğruluğunu arkadaşa güvenip kontrol etmemiştim.. bilgilendirme için teşekkur ederim...

Toplam yazma süresi 3 saat....

• Kargo sizemi ait ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISIran

Kargo sizemi ait ?

5-6 lira kargo bedeli tutuyor zaten.. Yarısı benden olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.