Bende birgün taksiyle eve geçiyorum. Taksici genç,hızlı bir sofor. Abi kadınların trafikte olmalarına araç kullanmalarına ne diyorsun dedi bir anda. Bende mesaj yazıyordum.Ne diyeyim,annem benden daha iyi sofor dedim.
Adam istisnalar var ama dedi abi ben kadınların sadece birlikte olunması için yaratıldığını düşünüyorum, hani bazıları kullanıp atıyorlar ya onları haklılar dedi.Onlar kullan atlık dedi.Trafikte görünce içimde bir oynaşma oluyor eğer güzelse,önüne kırasım saldırasım geliyor dedi.
Dedim abi ne diyorsun sen Vallahi abi dedi.Evime yakın bir çarşıdan geçerken.Şunlara bak abi cıvıl cıvıllar yalarım bunları dedi.
Cool değil gerçek hikayedir. O taksi durağını bir daha kullanmadım.
Soyu bozuk birine denk gelmişsin.. Parayı ödedikten sonra keşke sorsaydın? "Her araba kullanan kadın orospu mu diye?" Seninde anana bacına pazarda saldırsalar, sonrada saldıran adam yakalansa, karakolda ki ifadesinde "Pazara çıkan kadınlar beni tahrik ediyor. o yüzden saldırdım" dese sen ne derdin diye?
Helal
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme