Şimdi Ara

Görüntu Ekrana Tam Oturmuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eozdeniz1907

Geri ver telefonu o zaman değiştirirler telefonunu.(Tabi yeni alacağın telefonda %90 Işık sızması veya ölü piksel olacak.)

haklısın degiştiriler ama degisim icin bir daha 35 gün beklemek istemiyorum
    artık iyice kullanıp yeni parti uretimlerin cıkmasını bekleyecegim
  • Bence ortalığı yaygaraya vermezseniz daha nice 35 gunler sizi bekler... Biraz üstlerine gidin ve tuketici haklarıyla da mutlaka iletişim kurun bence...
  • Yanlış yazmışım 2 değil 1 olacak. iPhone ekranında aktif görüntü alanı sağdan, soldan, yukarıdan ve aşağıdan yaklaşık 2 mm içeridedir. Bunun dışında olan görüntü bozuklukları cihazda sorun olduğunu gösterir.

quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

quote:

Orjinalden alıntı: jinxy

Bende bu hata yok çünkü ben Türkiye'den alma hatasına düşmedim. 2 senedir 2G kullanıyorum ne ışık sızması, ne ölü pixel, ne çatlama, ne ekrana sığmama, ne tuş kırılması, ne dokunmatiğin bozulması hiç biri olmadı Allah'a şükür. Apple'ın Türkiye'ye hatalı cihazları gönderdiği fikrini taşıyorum. Özellikle 3G'de malzeme kalitesi çok düşük. Eğer olur da nano versiyonu çıkarırlarsa artık hangi malzemeden yaparlar cihazı bilmiyorum maliyeti düşürmek için.

iPhone çıkalı daha 2 sene olmadı sen nasıl 2 senedir kullanıyorsun anlamadım doğrusu Ayrıca bende 2g kullanıyorum ve yurtdışından aldım, bu 2g veya 3g'ye özel bir olay değil. Tekrardan söylüyorum tüm iphone'ların ekranı bu şekildedir. Senin telefonunun ekranı da bu şekilde, sadece sen arkadaşların bahsettiği şeyi anlamadın sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: jinxy

Yanlış yazmışım 2 değil 1 olacak. iPhone ekranında aktif görüntü alanı sağdan, soldan, yukarıdan ve aşağıdan yaklaşık 2 mm içeridedir. Bunun dışında olan görüntü bozuklukları cihazda sorun olduğunu gösterir.

Evet işte arkadaşların da demeye çalıştığı da o 2mm'lik boşluklar Herkeste olan birşey yani, boş yere garantiye verip onca gün beklemenize gerek yok, ki zaten bunun için verebileceğinizi sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 18 Şubat 2009; 23:02:47 >
  • peki neden daha onceki telefonumda 2mm bosluk yoktu?
    ve arkadasım iphonenunda da bosluk yok
  • kardeşim ben garantiye verdim telefonu geldimi buraya yazarım sonucu
    ama genpa dükkanındaki eleman lar birşey yok teledonda ama istiyorsanız gönderelelim demişler.
    bende gonderttirdim bakanlım ne olacak
  • benım aldığım yenı telefondada bu var siz söyleyene kadar dikkatimi çekmemişti..ama benım için sorun değil zaten yazılanlara göre herkeste varmış,ben servise götürmeye gerek duymuyorum ama bekliyorum sizin servisten gelen cevabınızı
  • Ya arkadaşlar o boşluk tüm iPod ve iPhonelarda var, saçmalamayın artık, iş titizlikten de çıktı, şu telefonu inceleye inceleye bi hal oldunuz, ışık sızması, ölü piksel hadi eyvallah ama, bu kadar saçma şikayet görmedim ben ya, ayrıca Bilkom'u savunan arkadaşlar demişsiniz, Bilkom'un iPhone ile en en ufak bir ilgisi yoktur, ürünler Genpa garantisindedir, distribütörleri de Turkcell ve Vodafone'dur
  • Bende de ilk dikkatimi çekmedi (Bence yoktu hatta) sonrada güneşli bir günde fark ettim..

Bence %90 sonradan çıktı...
  • Apple'in resmi iPhone fotograflarinda bile bu olay var ancak sonradan olduguna da supheniz olmasin. Kafayi takmamak lazim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

Ya arkadaşlar o boşluk tüm iPod ve iPhonelarda var, saçmalamayın artık, iş titizlikten de çıktı, şu telefonu inceleye inceleye bi hal oldunuz, ışık sızması, ölü piksel hadi eyvallah ama, bu kadar saçma şikayet görmedim ben ya, ayrıca Bilkom'u savunan arkadaşlar demişsiniz, Bilkom'un iPhone ile en en ufak bir ilgisi yoktur, ürünler Genpa garantisindedir, distribütörleri de Turkcell ve Vodafone'dur

birader imzağındaki apple markalarından belliki durumun iyi birisisin.Allah daha çok versin gözümüz yok ama bu telefonun fiyatı benim için aşırı lüks
    Eğer bu telefonu aldıysam kurcalıyacam ve sorunlarında hemen tabiki garantiye verecem.Ölü piksel ışık sızması gibi olaylarda heralde garantiye götürecem .Sonucta o kadar para vermişiz .Bu kadar çıkışmana hiç gerek görmedim.

• Tümünde var arkadaşlar bu olay, yukarıdan ve yanlardan 1 er 2 şer pixel içeriden başllıyor, ben kaçtane iphone baktıysam hep böyle.
  • bende de var aynı olay

Görüntu Ekrana Tam Oturmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D9369ED2 -- 23 Şubat 2009; 18:43:06 >

• Çok ilginç çünkü eğer resimdeki gibi beyaz bir çerçeve atıyorsa gözü oldukça rahatsız eder bu durum. Bendeki 2mm boşlukta bu kadar beyaz bir çerçeve oluşmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 23 Şubat 2009; 20:18:48 >
  • iPhone doğru ışık vurunca beyaz gözüküyor yoksa gece ışıksız ortamda fark edemezsin
  • Bakın çıkışmamın nedeni şu;

Elbette günümüz koşullarında 1.500 ytl rakam verip alınan bir telefona karşı herkes hassas olur ancak diyorum ki, olmayan nedenlerle telefonunuzu incelemeyin artık bu kadar obsesifliğe gerek yok, o kadar para vermişsiniz, ölümlü dünya, keyfini sürün ya. Bakın ölü pikseldr, ışık sızmasıdır, gerçekten varolan sorunlarda elbette haklısın ama bu konu o kadar saçma ki, bilgisayarın hd'si ses yapıyor demek gibi birşey bu, yani olması gerekeni bile hata olarak görüyorsunuz, biraz saçma değil mi?

Bu arada maddi durumum fena değil, bir doktor ailenin tek çocuğuyum ama ne olursa olsun,bu kadar taknıtı yapmaya maddi hiçbir şey deymez, sahip olduklarınız size sahip olmasın diyorum, hepsi bu. Lakin ortada sorun yok, sorun olur endişesi var, değer mi ya?

• sevgili soulmate zaten bunu sorun olarak yazmadım ki
    onceki yorumları okursan gorursun
    benim daha onceki (garantiden degismeden onceki) telefonumda boyle bir durum yok
    arkadasımın iphonunda da boyle bir durum soz konusu degil.
    burada apple in standartlarını sorguluyoruz.
    tabiki olumlu dunya ama ısık sızması ve olu pixel ayrı bir durum konuyu dagıtmaya gerek yok.
    sonuc olarak benim soylemek ve ogrenmek istedigim neden iki farklı durum soz konusu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sith_master

sevgili soulmate zaten bunu sorun olarak yazmadım ki
    onceki yorumları okursan gorursun
    benim daha onceki (garantiden degismeden onceki) telefonumda boyle bir durum yok
    arkadasımın iphonunda da boyle bir durum soz konusu degil.
    burada apple in standartlarını sorguluyoruz.
    tabiki olumlu dunya ama ısık sızması ve olu pixel ayrı bir durum konuyu dagıtmaya gerek yok.
    sonuc olarak benim soylemek ve ogrenmek istedigim neden iki farklı durum soz konusu?

Peki telefonları aynı ortamda aynı ışık altında mı karşılaştırmıştın?
  • Bu sorun frimware güncellemesi (2.2->2.2.1)ardından bende de oldu. Daha önce varsa da fark etmemiştim zira fark edeli 1 hafta oluyor. Umarım frimware kaynaklı bir sorundur ve bir sonrakinde düzelir :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Bu sorun frimware güncellemesi (2.2->2.2.1)ardından bende de oldu. Daha önce varsa da fark etmemiştim zira fark edeli 1 hafta oluyor. Umarım frimware kaynaklı bir sorundur ve bir sonrakinde düzelir :))

Bende bu olayı bu konuyu gördükten sonra farkettim, bir önceki versiyonda varmıydı yeni versiyonlamı geldi bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.