Şimdi Ara

'Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisarı yeni aldım ve ekrandan demin böyle bir hata çıktı sebebi nedir , nasıl çözülür?? (acer vn7 792g 520r gtx 960m ekran kartı var)

• Up sorun devam ediyor ...
  • IException I kullanıcısına yanıt
    En kolayı
    Windows update ve hızlı getirmeyi güvenli modda elle haline getir bunun için : Görev yöneticisi hizmetler (win8 içindir) Bundan sonrası kolay

EĞER OLMADIYSA

1. İnternete erişebiliyorsan Ekran kartı driverlerini güncelle ( yazarsan videolarını görürsün bu ilk aldığında pcnde driverların kurulmamış olmasıdır )

Bu adımlar Sorun çözülmediğinde kullanılacak

2. Sorun çözülmediyse Ekran kartının dosyalarını sil ve yeniden başlat daha sonra tekrar kur
    3. Garantiye gönder

Bunlarda en son kullanılacak yöntemler

4. Directx happy uninstaller ya da
    5. Dxdiag a gel her menüyü screenshot halinde paylaş Ekran ayarlarını paylaş özellikle
    6. Onarım cd si varsa onarım yap

@IException

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thepharmacy -- 29 Haziran 2016; 1:50:36 >

• Thepharmacy T kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle yardımınız için teşekkürler.bilgisayar kurulu geldi, ekran kartı güncel değildi onu güncelledim sadece.bilgisayarı alalı 3 gün oldu gidip göstersem mi sizce(vatandan aldım). @Thepharmacy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IException I kullanıcısına yanıt
    Hemen gidin derim kimseyi dinlemeyin söyleyin değiştirirler benimde bataryam takılmıştı rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.