Şimdi Ara

'Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu' mesajı ve ekranda pullanma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
44.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam Ramla bir alakası olsa xp dede sorun çıkartırdı xp sürekli olmuyor hem bende donuyor falan ama pc restart edmiyor sadece ekran kararıyor yani ram çalışıor sıkıntı yok sıktını driver ve kartla alakalı şunu sölim Win8 Pro VL x64 sürümnü yüklü ekran kartı driver yüklemedim hata az veriyor 10-15 dkv eriyor ama driver kurunca 1 dk bi veriyor buna ne diyeceksin? ve restart etmiyor.
  • Arkdaşlar ben kendi sorumu şaun itibariyle çözmüş bulunmaktayım sebep benm ramden çıtkı 2 adet G.Skill DDR3 1333 mhz ram kullanıyordum 2 slotu çıkardım silgi ile sildim ramleri ve ramleri tekrar taktım win 8 kullanıyorum en son güncel driver kurdum 3 adet oyuna girdim Knight online , medal of honor , call of duyt black ops 2 sorunsuz bir şekilde 3 ünüde aynı anda oynadım benm sorunm kesinlikle ramdan kaynaklı olduğu ortaya çıktı

Tavsiyem Kaç Adet Raminiz warsa Silgi ile silin daha sonra tekini takın çalıştırın pcniiz kullanın uzun süre hatayı verene kadar oyuan giridn film izleyin video izleyin
    baktınız sorun çıkmadı aynı ram ile 2. slotu deneyin aynı şeyleri yapın baktınız gene sorun çıtkmadı 3. slotu deneyin çalışan sorun vermeyen ram ile bütyün slotları deneyin baktınız hiç sorun yok 2. rami slota takın eğer sorun çıkarsa gene lanet hata görüntü sürücüsü yanıt vermeyi eksti ve bu durumdan kurtuldu hatası direk rami çıarktın arızalı ram..

ohh be kurtuldum hatadan

• bende fişi çıkardım taktım düzeldi kaç haftadır kanser etmişti
  • Ben genel olarka başka bileşende hata yoksa windows 7 nin kendidinden kaynaklandığını düşünüyorum.Masasüstü görsel efektlerin buna yol açması muhtemel kartı zorluyor çünkü birde oyun açıldığında kart birazda güçsüzse hata veriyor
    Sorun yaşayanlar Oyunun exesini sağ tılayıp özellikler sekmesinden Uyumluluk Kısmını tıklayıp Görsel temaları devre dışı bırak tıkını işarteleyip oyuna girmeyi denesinler birde
  • Aynı hatayı bende almaya başladım. Ekran kartı 240M...
    3 gündür durduk yere laptop donmaya işlemlere yanıt vermemeye başladı, şuan yazıyorum ama 10 dk sonra tekrar donacak.
    Kopmle söküp tüm temizliğini yaptım. Soğutucuları çıkarıp macun ve ısı yastıklarını yenisiyle değiştirdim. HDD bad sektör taraması ve donma Ram testi uyguladım, format atıp tekrardan yükledim güncel Nvidia driverlerini yükledim, olmadı daha evvellki sorunsuz çalıştığı driveri yükledim...
    yine yok yine yok!

SORUNU ÇÖZEBİLEN YAHUT FİKRİ OLAN ARKADAŞLARDAN CVP BEKLİYORUM...
  • Şunu deneyen var mı?

https://forums.geforce.com/default/topic/503962/tdr-fix-here-for-nvidia-driver-crashing-randomly-in-firefox/

--

Exit all Windows based programs.

Click Start, type regedit in the Search box, and then double-click regedit.exe from the results above. If you are prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.

Browse to and then click the following registry subkey:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Control\GraphicsDrivers

On the Edit menu, click New, and then select the following registry value from the drop-down menu specific to your version of Windows (32 bit, or 64 bit):

For 64 bit Windows

Select QWORD (64-bit) value.
    Type TdrDelay as the Name and click Enter.
    Double-click TdrDelay and add 8 for the Value data and clickOK.

Close the registry editor and then restart your computer for the changes to take affect.

http://www.pchelpforum.com/xf/threads/display-drivers-has-stopped-working-and-has-recovered-help.133711/

Ben yaptım bakalım işe yarayacak mı? Yalnız ben de günlük kullanımda sıkıntı yok. OC'nin dibine vurup +270Mhz deyince veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 13 Şubat 2014; 23:27:08 >

• arkadaşlar ben garantiye yolladım anakart değişimi olduktan sonra düzeldi benim modelimde gpu anakarta gömülü olduğu için gpu değişmiş oldu yani
  • Bir de TdrLevel diye bir değer oluşturun denmiş bir yerde, "0" verin yazmışlar. İkisi de ben de işe yaramadı. Ama dediğim gibi ben OC'ye abanınca oluyor, günlük kullanımd ve gösterdiğim değerin altında OC değerlerinde sorun yok.
  • Kardeşim aynı sorun bende de var.O yazı geldiğinde kasayı açıp baktım ekran kartı fanı durmuştu.Ona bir bak
  • Asus Nvidia 660 gtx ekran kartımla aynı sorunu yaşıyordum, ne yaptıysam çözüm olmadı,

eski nvidia 9600 gt ekran kartımla sistemi denedim, 1 haftadır sorun yok, demek ki sorun ekran kartından.

Asus gtx660 O.C ekran kartımı Asus servisine gönderdim, servisteki arkadaşta bu sorun için ekran kartı arızası demişti telefonda.

Yani anlayacağınız bu sorunun pek çözümü yok. Garantisi varsa servise gönderin derim.
  • 9500GT de aynı şekilde hata mesajı veriyordu

Sürücüleri komple kaldırıp bir güzel son sürücüye terfi edince kendine geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nvidia gtx 525m ekran kartım.Bende de bu hatayı vermeye başladı.Pc de hiç bir oyun oynamıyorum.Ekran kartını zorlayacak bişi olmamasına rağmen neden bu hatayı veriyor ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.