Şimdi Ara

Görüntüsü gerçeğe en yakın olan, Araba yarışı sizce hangisidir. ? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
13.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Colin mcrae rally DIRT : 19
    Nfs pro street : 4
    Rfactor :4
    MOST WANTED: 2
    -------------------------------------------------------------------------
    playstation3'te ise en iyisi şimdilik : GRAN TURISMO 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 18 Şubat 2008; 18:13:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

quote:

Orjinalden alıntı: hakan2200

Santarosa Core 2 Duo T7700
    2.4 GHz
    vista
    NVIDIA GF 8600 256 mb ( harici )
    2 gb ram li bir notebook ta

bu iki oyunu oynabilirmiyim peki..

1. Test Drive Unlimited
    2. colin mcrae rally DIRT

dirt in görüntüleri bence tdu dan güzel ama öyle bir sistemle 20fps bile alacağını sanmam,çünkü senin sistemine benzer bir sistemle herşey low da ancak 13-14fps alabildim dirt te...

dirt ün kullanımı güzel değil,sürüş keyfi olarak TDU nun yanına yaklaşan bir oyun oynamadım şimdiye kadar,grafikleri de çok iyi

2.0 ghz Core Duo (2 değil)
    2gb ram(sonradna değiştim kingston taktım)
    x1600 256 mb
    Vista ultimate

rahat oynadım dirt'i ama hangi ayarlarda hatırlamıyorum ama en düşük değil onu biliyorum.

• TD6(Test Drive6) Tavsiye
  • Test Drive
  • valla ben gerçekçiliğe değil oyundan aldığım zevke bakarım

bu açıdanda ilk 3'üm

1. nfs porsche unleashed namı diğer NFS 5

2. Fallout 2 (2 yıl öncesinin oyunu ama yeni başladım oynamaya ve verdiği zevkte tdu'yu ezdi geçti

3. TDU

yakın zamanda dırt' ı bi daha kurayım diyorum, eski makinada pek sarmamıştı.
  • Test Drive Unlimited : 24
    Colin mcrae rally DIRT : 19
  • Tdu

Görüntüsü gerçeğe en yakın olan, Araba yarışı sizce hangisidir. ?
  • Kesinlikle TDU
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Pc için çıkmış gerçeğe en yakın grafiklere sahip araba yarışı Test Drive Unlimited

• tdu oyun olarak rakipsiz ama konu sadece grafikse dirt ten ötesi yok şuan pcde.
  • Test Drive Unlimited : 28
    Colin mcrae rally DIRT : 20
  • buradaki yazılanların hepsini okudum ve şu sonucu çıkarttım.

Tdu nun grafiklerinden memnun olanlar olduğu gibi grafiklerinden memnun olmayanlarda var.
    Cmr dirt 'in ise grafiklerine laf diyen hiç olmadı.

bu durumda sonuç.

Grafiği en gerçeğe yakın araba yarışı oyunu cmr dirt. ( kontrol hakimiyeti zor sadece )
    Tdu ise Grafik kalitesinde cmr dirtten sonraki en iyi pc oyunu. ( bunun en iyi yanı kontrol hakimiyeti iyi olması. )
  • Ben Collin McRae Rally Dirt'ü, Test Driver Unlimited'ı, Need For Speed ProStreet'i, Most Wanted'ı bitirdim(TDU'da tek online oyunlar kalmıştı.) Fanatiklik yapmadan tarafsız bir şekilde değerlendireceğim.
    Öncelikle şunu söyleyeyim hepsini Ati x1950 Pro ekran kartıyla oynadım. Dirt hariç hepsini full özellikte rahatça oynadım. Dirt'te ise High özellikte oynayabildim.
    -Bunların arasında en gerçekçi görüntü Collin McRae Dirt'ün şüphesiz. Bu tartışmasız bir gerçek. Hakkını vermek lazım aynısın yapmışlar, hasa modellemeleri bile gerçekle aynı. Bir de bunu High özelliklerde iken diğerleri ile kıyaslıyorum. Very High ta kimbilir daha nasıldır. Otomobillerin iç dizaynı da mükkemmel yapılmış. Tabi rally aracı olarak dizayn edildiklerinden TDU'dakiler daha güzel gözükebilir ama gerçekçi olursak ralli arabaları cidden iç idzayn olarak gerçekte de iyi değil. Bu yüzden gerçeği en iyi yansıtan yine Dirt oluyor.
    -İkinci olarak TDU ile NFS ProStreet arasında gidip geldim. Sadece otomobil dış dizaynlarına bakarsak ProStreet daha baskın çıkıyor bence, çünkü TDU'da araçlar çok gerçekçi gözükseler de bi arkadaşımızın da dediği gibi oyun içinde şeker gibi kalıyolar, renkler çok yapay kalmış bu yüzden ProStreet çok daha başarılı.
    - Ama araçların iç dizaynlarının ve asfaltın gerçekçiliği TDU'yu ön plana çıkarıyor. NFS'de iç dizayn yok bildiğiniz gibi. İkinciliği bölüştüremedim ya bi türlü Ama TDU'yu ikinci yapabiliriz çünkü neredeyse ProStreet'ten 1 yıl önce çıktı.
    - Sonuncu ise Most Wanted oluyor tabi çıktığı yıl itabiriyle bu normal bi sonuç.

• quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

quote:

Orjinalden alıntı: hakan2200

Santarosa Core 2 Duo T7700
    2.4 GHz
    vista
    NVIDIA GF 8600 256 mb ( harici )
    2 gb ram li bir notebook ta

bu iki oyunu oynabilirmiyim peki..

1. Test Drive Unlimited
    2. colin mcrae rally DIRT

dirt in görüntüleri bence tdu dan güzel ama öyle bir sistemle 20fps bile alacağını sanmam,çünkü senin sistemine benzer bir sistemle herşey low da ancak 13-14fps alabildim dirt te...

dirt ün kullanımı güzel değil,sürüş keyfi olarak TDU nun yanına yaklaşan bir oyun oynamadım şimdiye kadar,grafikleri de çok iyi

2.0 ghz Core Duo (2 değil)
    2gb ram(sonradna değiştim kingston taktım)
    x1600 256 mb
    Vista ultimate

rahat oynadım dirt'i ama hangi ayarlarda hatırlamıyorum ama en düşük değil onu biliyorum.

arkadaşım benim belirttiğim sistem laptopa ait,sen de laptopta mı oynadın takılmadan cmdirt ü?

• BURNOUT REVENGE

Görüntüsü gerçeğe en yakın olan, Araba yarışı sizce hangisidir. ?
  • kontrol hakimiyeti nasıl Fondip.
  • PC için sadece Test Drive diyorum
  • yeni cikacak bi oyun var GRİD diye forever o
  • iki oyunuda sonunda oynadım ve benim kararım.

grafikte gerçege en yakın olanı kesinlikle cmr dirt

fakat hangisinin oynamak daha zevkli derseniz. TDU derim. ( kontrol hakimiyetide daha iyi.)

bence iki oyunda arşivlerinizde olmalı.

cmr dirt in demosu zaten internette var. ( googlede aratsanız bulursunuz. ) 833 mb falan.

aşagıdakide oyun içi bir resim. ( print screen le aldım. )

Resim ---> http://img526.imageshack.us/my.php?image=dirthq7.jpg
  • pro street full ayarlarda gayet gercekcı
    ozellıkle kaza anında kopan parcalar falan
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.