Şimdi Ara

Görünüşü Değiştirilmiş Herolar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

Mortredin nerede o eski esaleti. Suphesiz oyunda tipi en kaymis olan templar assasin yani lanayadir. Dotada en favori herolarimdan biriydi, o pelerin o cekicilik.. Hic birinden eser yok simdi. Ayrica am ve tb de cok kotuler.

lanaya dota 1de mafya kılıklı bir şeydi. dota 2de daha renkli ve güzel nesini beğenmedin anlamadım
  • quote:

Mortredin nerede o eski esaleti. Suphesiz oyunda tipi en kaymis olan templar assasin yani lanayadir. Dotada en favori herolarimdan biriydi, o pelerin o cekicilik.. Hic birinden eser yok simdi. Ayrica am ve tb de cok kotuler.

Terrirblade bence oyunda en hos gorunen hero elestirebilecegimiz hero bence jugger olabilir suanki hali iyi ama eskisi benim icin ayri bir guzellik katiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • viper berbat d2 de.
    dk nın ejder formu wc3 te daha iyi.
    witch d., d2 de ucube gibi.
    aklıma şimdilik bunlar geldi arkadaşlar değinmiş ama magina d2 de harbiden rezalet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tasmalı Kedi

quote:

lanaya dota 1de mafya kılıklı bir şeydi. dota 2de daha renkli ve güzel nesini beğenmedin anlamadım

lanaya karanlık bi hero olmalıydı zaten dota1 deki gibi nesi mafya kılıklı, sırf uzun pelerinli ve siyah tonlu oldugu için mi ne bileyim dota2deki lanaya çok kötü bence, hiç bir itemde yakışmıyo zaten o tipe.

@mitokondri. terrorblade heralde tip olarak en çok sevilmeyen hero denebilir, heryerde oyle. dota1 ile alakası yok. tabi herkesin kendi görüşü

• Bence dota2deki heroların görünüşleri daha güzel
  • Bence en başarısız hero SF olmuş. W3'de o SF'nin bir karizması bir güzel duruşu vardı. Raze'lerin güzel bir efekti vardı. Dota 2'de mundar ettiler güzelim hero'yu.
    Venge, Lich ve Anti-Mage var mesela. W3'de onlar da daha iyiydi. E tabi heroları güzelleştirebiliyoruz gayet güzel oluyor Arcana'larla ama 35$ da verilir mi orası tartışılır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jupiter517

Bence dota2deki heroların görünüşleri daha güzel

Galiba dota 1 oynamamışsın.Genelleme yapmamak lazım.Mesela morp dota2de müthiş bir görünüm kazanmış.Fakat pudge kasaptan ziyade suma güreşçisine dönmüş.Sf hele hiç uğraşmamışlar üstünde sanki.Hele Tauren(D2deki adı elder titan) dota 1de muhteşem bir çizime sahipti.Daha bir sürü böyle hero var.
  • Wisp artık "eski Wisp" değil ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski sf nin ulti efekti bile daha güzel özlüyorum. Cm nin düz vuruşuna hastaydım içine etmişler. Aghanım assault shiva tarzı itemlerden gelen efektler yok. Biz assaultu o efekt için kasardık . Slark slardar harbi kötü huskar harbi kötü olmuş. Eski huskarın karizması yok . Tabiki güzel olan şeyler daha çok ama bunlarda olsa kusursuz olurdu. Aklıma gelirse eklerim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.