Şimdi Ara

Görüş Açısı Lütfen Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyundaki görüş açımı nasıl degiştircem ... Hayatım boyunca böyle rezalet bir görüşi açısı görmedim...

• quote:

Orjinalden alıntı: WarrioR!_

Arkadaşlar oyundaki görüş açımı nasıl degiştircem ... Hayatım boyunca böyle rezalet bir görüşi açısı görmedim...

Home' Tuşuna Basmayi Dene
  • quote:

Arkadaşlar oyundaki görüş açımı nasıl degiştircem ... Hayatım boyunca böyle rezalet bir görüşi açısı görmedim...

xD 2 boyutlu bir oyun bu.

cok eski oldugu icin diger oyunlara gore rezalet olabiliyor
  • Home tuşuna batıgım zaman degişen hiçbirşey yok lütfen yardım...Oyunu hevesle indirdim fakat görüş açısı felaket ... Böyle Nasıl oynanır bilmiiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

quote:

Mu Online 2 boyutlu mu ?

Mu Online 3D RPG Leader diye boşuna dememişler heralde.
    Ultima Online oyna gör 2D ile 3D arasındaki farkı

Ayrıca oyunun kamera açısı diğer online oyunlara göre farklı olduğu için garip gelebilir. Fakat diğer oyunlarda bana garip geliyor kişisel zevklerdir karşılaştıramazsın

• quote:

Orjinalden alıntı: |Uqur|

quote:

quote:

Mu Online 2 boyutlu mu ?

Ayrıca oyunun kamera açısı diğer online oyunlara göre farklı olduğu için garip gelebilir. Fakat diğer oyunlarda bana garip geliyor kişisel zevklerdir karşılaştıramazsın

3 boyut kavramı olarak bahsettikleri şeyi kullananlarıda gorduk. goruntu resmen igrenclesiyor. karekterler dümdüz cubuk gibi olabiliyor.

3d konusunda en güzel örnekler benim oynadığım oyunda mevcut..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: |Uqur|

quote:

quote:

Mu Online 2 boyutlu mu ?

3 boyut kavramı olarak bahsettikleri şeyi kullananlarıda gorduk. goruntu resmen igrenclesiyor. karekterler dümdüz cubuk gibi olabiliyor.

3d konusunda en güzel örnekler benim oynadığım oyunda mevcut..

3D Camera ayrı 3 boyut kavramı ayrı.Mu Online 3 boyutlu bir oyundur. Camera konusunda haklısın zaten bi türlü sevemedim şu 3D Cam olayını

• Allah kahretsin ... Sitesine Bakmıştım oyunun itemleri skilleri fln hoşuma gitmişti ama şu lanet olası görüş açısı oyunu berbat etmiş...Oyunu başlamadan bırakıyorum ... Herkese iyi eglenceler [Bu rezalette nasıl eglenecekseniz xD]
  • quote:

Allah kahretsin ... Sitesine Bakmıştım oyunun itemleri skilleri fln hoşuma gitmişti ama şu lanet olası görüş açısı oyunu berbat etmiş...Oyunu başlamadan bırakıyorum ... Herkese iyi eglenceler [Bu rezalette nasıl eglenecekseniz xD]

sen o diger sacmaliklarla nasil egleniceksin asil ben merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunuy41

quote:

Allah kahretsin ... Sitesine Bakmıştım oyunun itemleri skilleri fln hoşuma gitmişti ama şu lanet olası görüş açısı oyunu berbat etmiş...Oyunu başlamadan bırakıyorum ... Herkese iyi eglenceler [Bu rezalette nasıl eglenecekseniz xD]

sen o diger sacmaliklarla nasil egleniceksin asil ben merak ediyorum

Diger Saçmalıklar Derken ????
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.