Şimdi Ara

Görüşler önemli.Konuya herkes davetli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese geçmiş olsun öncelikle.
    2018 sıralama 87.753
    2019 sıralama 16.272
    2020 sıralama 1692
    (Eşit Ağırlık)
    Sınava girecek arkadaşların soruları varsa alabilirim.
    Benden tecrübeli arkadaşlardan da tercih dönemi ve üniversite/bölüm önerisi alırsam çok iyi olur.
    (Psikoloji harici çok istemediğim bölüm yok.)
    Şimdiden teşekkürler.
    Görüşler önemli.Konuya herkes davetli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FozzYD44 -- 28 Temmuz 2020; 1:27:41 >

• Hocam edbsos için detaylı tavsiye verir misiniz (planlama,kaynak,denemeçalışma stilli)
  • Hocam edebiyat anlamında dönemi ya da eserleri benimseyerek gitmeni öneririm.Mesela o dönemin eserlerini okuyarak o konu hakkında düşünürek.Faydası olacağını düşünüyorum.Şiir kitaplarını okumanı öneririm özellikle biraz daha imge bazlı olanları.(2.yeni vs).Tyt Türkçe alanında bence çok faydalı oluyor okumak ve üzerine kafa yormak.Sorunun arka planını daha net kavriyorsun.Tarih kısmında düzenli bir çalışmam yoktu açıkçası,son günlerde hallettim diyebilirim.Ama yazarak çalışmak önemli bence ve tabii ki deneme çözmek.Tarihi harita yardımıyla çalışmak da çok faydalı olur.Coğrafya kısmını ise sadece denemeyle götürdüm üç sene boyunca.Genel kültür bazlı olduğu için biraz daha.
    Deneme kısmında ise bilemedigin soruları ya da o sorularda eksik bilgilerini kağıda yazman çok faydalı olacaktır geri dönüşlerde.Yayın olarak da limit 345 sarmal önerebilirim.Planlama anlamında ise düşüncem biraz farklı.Hiçbir derste net bir planım yoktu çünkü insanı baskı altına aldığını ve değişimlere adaptasyonu azalttığını düşünüyorum.Çemberi geniş tutma tarafındayım.Onemli olan makul zaman aralıklarında eksiklerine göre sınava kadar konuları özümsemek.Daha geniş bakmanı öneririm sürece o yüzden.
    Umarım yardımcı olmuştur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FozzYD44 -- 28 Temmuz 2020; 1:44:16 >

• Hocam çok teşekkür ederim
  • Kaynak olarak da
    Edebiyat Limit,Paraf, Yanıt
    Tarih Yayın Denizi ya da Muba
    (Tarihte yazdiklarimi cozmedim.Muba elimde vardı hoşuma gitmişti ama fırsat olmadı.Yayın denizi ise çevremden duydum.)

Ne demek rica ederim
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.