Şimdi Ara

GÖRÜŞME SIRASINDA İNTERNET KAPANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar telefonumda biri ile görüşürken internete giremiyorum bunu açmanın bir yolu varmı

• Avea ise hat normal bunu ancak 500 arayarak acabilirsjniz diğer hatları bilmiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3G aktif değilse bunu hicbir telefon yapamaz zaten 3G acikken konuşurken girmeyi dene

• kardeş avea hatlarda kapanmıyor fakat türkcell ve vodafonede kapanıyor...

ben pttcell kullanıyorum avea alt yapısına sahip ve tüm ayarları her şeyi vs. aveaya ait sadece ilk aradığım pttcell oluyor. onun dışında avea yıda aradığımda sorunumu çözüyorlar :) yani sorun hattında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearmusa

kardeş avea hatlarda kapanmıyor fakat türkcell ve vodafonede kapanıyor...

ben pttcell kullanıyorum avea alt yapısına sahip ve tüm ayarları her şeyi vs. aveaya ait sadece ilk aradığım pttcell oluyor. onun dışında avea yıda aradığımda sorunumu çözüyorlar :) yani sorun hattında...

Vala ben avea kullanıyorum bende kapanıyordu müşteri hizmetlerini aradım bir ayar çektiler artık gitmiyor..
    Ve wifiden bahsetmiyorum 3gden benimki sınırsız olduğu için sürekli aktirdir 3g..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEvilErol -- 21 Şubat 2014; 19:56:16 >
  • Konuşma yaparken internet hizi h+ ise g ye kadar düşüyor (hat avea) ama internet tamamen kapanmiyor

• 3G bağlanıtısıyla alakalı bir durum, hatta özel bir kısıtlama varsa onu bilemeyeceğim.
  • benimkide sınırsız kardeş o yüzden diyorum yani, bende gitmiyor diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.