Şimdi Ara

Görüştüğüm Kızların Tuhaf İstekleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27 yaşında,işinde gücünde,askerliğini yapmış biriyim.Artık evlenme yaşın geldi diyerekten ailem ve çevremin bana denk buldukları üni mezunu çalışan kızlarla görüşmelerimde aile yapımızın nasıl yozlaştığını üzülerek gördüm birini anlatıcağım.

O gün çok hastaydım ama söz verilmiş artık uzak bir köyden tanıdığın birinin kızıyla görüşeceğiz.Benim fotoğrafımı göndermişler kız beğenmiş ben kızı pek beğenmedim ama dedim belki karakteri ahlakı düşünceleri iyiidir şans vereyim.Ulan bir de heyecana gelmiş babam kaza da yapmadık mı bizim arabanın sağ çamurluk pert neyse...Kızla evinde görüştük sonra dedik ki bir cafeye gidelim daha rahat konuşuruz kalabalık bir ailesi var kızın ortam karışık.

Tuttum çıktım işten anasını satayım daracık sokaktan geçerken geri geri paaat arabanın arka tekeri çukura girmesin mi ahan da tuttuk kız arıyor bir yandan peder tokatlayack bir yandan neyse el attı 8 10 abi de çıkardık ararabayı.Gittik konuştuk ettik kıza evlilikten beklentilerden düşüncelerden bahsettim.

Kız aşırı tutucı bir ailede yetişmiş ailesinin durumu iyi fırıncılar bunlar.Kız diyor ki ben ev işi bilmem canım isterse sade,kadın erkek eşittir,arkadaşlarımla gezerim istediğim saatlere kadar sen de git naparsan yap sorun değil,hiç bir şeyi beraber yapmayız kafana göre takıl,herkesin harcaması kenini ilgilendirir vs. Demesin mi en son ben evliliğe hazır değilim haydaaaaa! Lan madem hazır değilsin niye buraya geldin orada görüştük resmime okey dedin vs. Dedim böyle bir evlilikte aldatılman garanti ama böyle bir evlilik yok kusura bakma kalk gidiyoruz.

YANİ Kİ KARDEŞLERİM BU KAÇINCI MUHAFAZAKAR KIZ HEPSİ BİR ÖZGÜRLÜKÇÜ KAFALARDA HİÇ BİR ŞEYE ELİMİ SÜRMEM BAĞIMSIZ YAŞARIM PARAM VAR BANA KARIŞAMAZSIN İSTEĞİM ŞEYİ YAPARIM HADİ GEL KABUL EDEN VARSA EVLENSİN BUNLARLA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vip.dholucusu -- 23 Ocak 2019; 13:0:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

Aile baskisindan hayatini yasayamamis ve evliligi kurtulus bilmis kiz modeli iste ne bekliyorsun
    Aynen. En tehlikelileri bunlar işte. Tek istedikleri evlenip rahat rahat gezip tozmak. Aklım almıyo bunlara. Bi insanın hayat amacı bu olabilir mi diye? Zaten boşanırsa ömür boyu nafaka vs. İnşallah bunlardan birine kanıp hayatımı mahvetmem
  • Aile baskisindan hayatini yasayamamis ve evliligi kurtulus bilmis kiz modeli iste ne bekliyorsun
  • quote:

Aile baskisindan hayatini yasayamamis ve evliligi kurtulus bilmis kiz modeli iste ne bekliyorsun
    Aynen. En tehlikelileri bunlar işte. Tek istedikleri evlenip rahat rahat gezip tozmak. Aklım almıyo bunlara. Bi insanın hayat amacı bu olabilir mi diye? Zaten boşanırsa ömür boyu nafaka vs. İnşallah bunlardan birine kanıp hayatımı mahvetmem
  • Senin yaşadıklarının aynısını ve ilaveten de değişik versiyonlarını yaşadım. Artık uğraşmıyorum kafam rahat böyle.
  • marseltalon M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim haklısın ama insan kendi düzenini kurmak gelceğini inşa etmek de istiyor, naparsın.
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Türkiyenin hali bu, kızlar erkekleri birer atlama taşı birer basamak olarak görüyorlar aman dikkat diyeyim. Gerçekten seni sevmeyen senin için her türlü fedakarlığı göze almayan biriyle birlikte olmayacaksın.
  • Benden istediğin bu yaşam tarzını kendi Baba evin de yaşaya biliyormusun da bunu benden istiyorsun Gevüşek Diyeydin :))
  • vip.dholucusu kullanıcısına yanıt
    Öyle, ama doğru insanı bulmak çok ama çok zor.
  • İlle de bakire, muhafazakar karı isterim diyen yobazlar dusunsun bunu da.

Alin size muhafazakar eş.
  • böyle bir evlilikte aldatılman garanti woouuwww kızlardaki bu nasıl rahatlık ya off karnıma ağrılar girdi bugün daha gülmücem .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: vip.dholucusu

Türkiyenin hali bu, kızlar erkekleri birer atlama taşı birer basamak olarak görüyorlar aman dikkat diyeyim. Gerçekten seni sevmeyen senin için her türlü fedakarlığı göze almayan biriyle birlikte olmayacaksın.
    Doğru söyledin Dua etmek lazım en güzeli bu Allah'ın vardır bildiği...
  • birader 27 yaşına gelip, '' ailenin bulduğu '' kızla görüşüyorsun. ulan taş devrindemiyiz? hangi yüzyıldayız lan? ailenin bulduğu kız ne? tabi ki onuda isterler, bunuda isterler. ailenin bulduğu kızla evlenmekle, bi evlilik programındaki kızla evlenmenin ne farkı var? kendin görüp, sevip, gezip dolaşmayıp '' ailem buldu '' evleniyim. mantığa bakar mısın sen git önce evleneceğin kızı kendin sev, kendin beğen, '' bulmayada çalışma. '' o zaten elbet karşına çıkar, evleneceği kızı elalemin '' bulmasını '' artık bulmakda nasıl terimse. bekleyen birisin ne ayaksın anlamadım bilader bu kafayla çok ağlarsın.
  • kız seni beğenmemiş. yokuş yapıyor
  • Bunun muhafazakarlıkla ilgisini çözemedim ama ipleri elinde tutma metodu işte. Bunu her iki taraf da sıkça yapıyor. Keşke taktik kullanmaktansa oturup medeni insanlar gibi beklenti ve isteklerimizi dile getirebilsek.
  • bence kendine erkek arkadaş edinmelisin kızlardan hayır yok abini dinle
  • Kızın aradığı gibi bir evlilik yok. Arkadaş çevren bile değişiyor ister istemez. Evli olacağız ama özgür olacağız, herkes kendi arkadaşında takılacak tarzı bir evlilik yok. Olsa da uzun sürmez. Bunlarla evlenilmez. Ben bile bir erkek olarak evime daha bağlıyım bu kızlara göre. Güya da muhafazakar.
  • Torbadan kura çeker gibi ailenizin yönlendirdiği kızlara bakarsanız, bu tarz durumlara çokta şaşırmayın...Hikaye biraz abartılı geldi, ayrıca başınızdan geçen tuhaf saçmalıkları genellemeyin güzel kardeşim...

Benim çevremde de çokça muhafazakar kadın var, hatta çalışanlarım arasında da var. Şuana kadar hiç zararlarını görmedim, tuhaf görüş ve bakış açılarını duymadım. Gayet normal ve doğal hayat sürüyorlar, bende çevremde çok fazla özgürlükçü tuhaf kadınlar gördüm ancak bunları genellemiyorum :)

Ayrıca ailenin bulduklarıyla değilde kendi sosyal çevrene, yaşantına uygun yerlerden kadınlarla iletişim kurmanı tavsiye ediyorum.
  • quote:

bence kendine erkek arkadaş edinmelisin kızlardan hayır yok abini dinle
  • yahu konu dışı özelde bari yapmayayım diyorum ama yıl 2019 ve evlenmek diyince atıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.