gossip.girl.s02e14.720p.hdtv.x264-ctu türkçe altyazı arıyorm
Başlasam mı ya bu diziye, nasıl arşivlik dizi mi?
Bendede Hd var şuan piyasadaki altyazı uyuyor
quote:
Orjinalden alıntı: BluuBZeR0
/>
quote:
Orjinalden alıntı: amet
Bendede Hd var şuan piyasadaki altyazı uyuyor
quote:
Orjinalden alıntı: BluuBZeR0
/>
Bende mesajımı editlemeye gelmiştim uyuyor diye :)
teşekkürler
2.sezon 11. bölümü izledimde bu Serena ile Georgina mıydı neydi ne olmuştu bunların arasında bi türlü kestiremedim yau
diziye 3 gün önce başladım. 2x14 i izledim 15i bekliyorum şimdi.
daha önce baktım başlığa ama spoier koymadan bi alıntı olmuştu. hemen kapadım pencereyi bi daha da girmedim.
baya güzel dizi hoşuna gitti.
15.bölümü izlemiş bulunmaktayım.
Altyazı arayan varsa kötü olmasına rağmen indvxdeki altyazı ile izlenebilir.Ama altyazı gerçekten kötüydü haberiniz olsun.
gossip girl de çalan bi şarkıyı merak etmiştiniz: Dirty little secret
16. Bolum Cıktı...!
Şubat itibariyle aranızdayım
yaw bu yabancılar neden bu kadar olgun böyle
16 yı izledim. güzel =)
işler chuck için yoluna giriyor, hiç karşılamadığı aile sıcaklığını rufus ve lilly lemi yaşıcak acaba =) çok merak ediyorum.
2. Sezonun En İyi Bolumu ...! Chuck Bass ...
quote:
Orjinalden alıntı: WolverinX
2. Sezonun En İyi Bolumu ...! Chuck Bass ...
Katılıyorum.. diziye heyecan geri geliyor.. Chuck akıllı bir seçim yaptı,bakalım nasıl gelişecek olaylar..
yanlız dizinin sapıklık katsayısı gittikçe yükseliyor. lily ve rufus - dan ve serena. iki tarafta nasıl iğrenmiyor anlamdım. ben izlerken rahatsız oldum onlar nasıl rahatsız oluyor bilmiyorum.
olay enseste doğru kayıyor ama neyse hayırlısı...
Ergen hayali ..3 kuruşluk kişilikleri daha oturmamış birkaç kamışı susuzun derin hikayesi..
Beylşer bu gossip girlün bi şarkısı var.Ntvdede bol bol çalıyordu..Kızın biri sanki şarkıyı telefondan söylüyormuş gibi çıkıyor..Adı nedir şarkının..
Willa Holland'ı Garden Party'de gördüm hastası oldum. Sırf onun için diziye başlamayı düşünüyorum.
Sana insan diyenin...
2.sezon gözüküyor bu kız.. Ama 2-3 Bölüm ona göre izle sonra hayal kırıklığı olmasın arkadaşım :)